Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκη με 1-0 για τα Λευκάδια επί του Βατανιακού και διακοπή στο 70 λόγω...αψιμαχιών!

 

Με ένα υπέροχο σε εκτέλεση τέρμα, στο 15 λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, του Κώστα Έξαρχου τα Λευκάδια ( καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα) νίκησαν τον Βατανιακό με 1-0 στο γήπεδο του Κοπανού, σε ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν υπέρμετρα σκληρά ( αποχώρησε με θλάση ο Μπρέγκου).

Ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε αφού αποχώρησε η ομάδα του Βατανιακού στο 70, μετά από σκληρό μαρκάρισμα παίκτη των Λευκαδίων σε παίκτη του Βατανιακού. Παρ΄ολίγον να προκληθεί ενδογηπεδική...σύρραξη, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν σύντομα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Ο Νίκος Παπανώτας  ξεκίνησε τον αγώνα με τους Παπαδόπουλο, Πίτο, Μισαηλίδη, Μπρέγκου, Ρίσου, Ζαρογιάννη, Γιαουτζή, Κουκουράκης, Φαρσόπουλο, Κοκόλη και Δημητριάδη.
Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε, όπως προαναφέραμε, από τα σκληρά, έως αντιαθλητικά, μαρκαρίσματα των παικτών του Βατανιακού και παίχτηκε κυρίως στο κέντρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος των Καρατάσου, Έξαρχου και Κόλα, έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα των Λευκαδίων, που έπαιξαν καλύτερα από τον Βατανιακό, που αγωνίζεται στην Β΄Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου