Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ικανοποιημένοι Μίκουλιτς, Ιγκόρ από τους βαθμούς

Ικανοποιημένοι Μίκουλιτς, Ιγκόρ από τους βαθμούς
Ο Πανθρακικός επικράτησε 1-0 της Βέροιας για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και όπως δήλωσε ο Τόμισλαβ Μίκουλιτς στην κάμερα του novasports μετά το τέλος του αγώνα, το ζητούμενο είναι να παίρνουν τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς.
«Στο πρωτάθλημα είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα, πόσο μάλλον τα εντός έδρας. Ως τώρα έχουμε κάνει μια τέλεια δουλειά. Είχαμε να πάρουμε έξι βαθμούς στην Κομοτηνή και τους πήραμε και τους έξι», δήλωσε αρχικά ο Τόμισλαβ Μίκουλιτς.
Για το μέλλον του Πανθρακικού: «Τους τρεις βαθμούς να παίρνουμε και εγώ θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος».
Για το που πιστεύει ότι κρίθηκε το ματς: «Το επίπεδο είναι πάνω κάτω το ίδιο. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Εμείς έχουμε τον Ίγκορ που έχει την αίσθηση του γκολ και αυτό είναι που μας χάρισε τη νίκη».
Για το εάν αισθάνονται πιο άνετα πλέον που έχουν μαζέψει οκτώ βαθμούς στο πρωτάθλημα έως τώρα: «Είναι καλό να κάνεις μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα γιατί αν συμβεί το αντίθετο θα αισθανθείς πίεση και δεν θα έχεις μια καλή συνέχεια στην πορεία».
Για τα θετικά αποτελέσματα του Πανθρακικού και αν βοηθούν για να «δέσει» η ομάδα: «Σίγουρα βοηθάνε. Κάναμε κάποια φιλικά στην προετοιμασία, τώρα έχουμε δώσει και πέντε επίσημους αγώνες και πιστεύω ότι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».
Από την πλευρά του, ο Ίγκορ δήλωσε: «Χαίρομαι που βάζω γκολ, χαίρομαι βοηθάω την ομάδα, χαίρομαι για τη νίκη. Αυτά τα αποτελέσματα μας δίνουν τη δυνατότητα να αυξήσουμε τις δυνατότητες μας, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και στα υπόλοιπα ματς, να παίξουμε ακόμη καλύτερα και να πανηγυρίσουμε κι άλλες νίκες».
Για το γεγονός ότι ο Πανθρακικός κερδίζει χρόνο έχοντας φτάσει ήδη στους οκτώ βαθμούς: «Σίγουρα βοηθάει. Πρέπει να μαζέψουμε ακόμη περισσότερους πόντους και μετά να σκεφτούμε άλλα πράγματα. Για την ώρα μένουμε σε αυτά, είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και για το γεγονός ότι έχουμε μαζέψει τόσους βαθμούς».
Για το αν υπήρξε βελτίωση σε σχέση με άλλα ματς: «Πιστεύω ότι γινόμαστε καλύτεροι. Ο ένας γνωρίζει τον άλλον πως παίζει μέσα στο γήπεδο, τις κινήσεις που κάνει, σε αντίθεση με τα πρώτα παιχνίδια όπου γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον».
Για το που αφιερώνει το γκολ: «Στην οικογένεια μου που πάντα είναι δίπλα μου και με βοηθάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου