Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αποθέωση για τον «φοροφυγά» Μέσι

 Οι θαυμαστές του Λιονέλ Μέσι δεν τον ξέχασαν και βρέθηκαν έξω από το δικαστήριο, φωνάζοντας «Μέσι πρωταθλητής, Μέσι πρόεδρος»
Ενώπιον του δικαστηρίου, σε προάστιο της Βαρκελώνης, βρέθηκε την Παρασκευή (27/09) ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, μαζί με τον πατέρα του, με την κατηγορία της φοροδιαφυγής, γνωρίζοντας την αποθέωση από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια.

Ο 26χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής και ο πατέρας του, Χόρχε, κατηγορούνται για φοροδιαφυγή που ανέρχεται στα 4,16 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι ύποπτοι και για χρήση εταιρειών στο εξωτερικό (Μπελίζ και Ουρουγουάη)  προκειμένου να τους πωλούν τα δικαιώματα να χρησιμοποιούν την εικόνα του Μέσι.
 
Ο συνήγορος του Μέσι, ισχυρίστηκε πως τα οικονομικά του δεν τα διαχειρίζεται ο ίδος αλλά ο ατζέντης του. Επίσης, ο Μέσι υποστήριξε πως είναι πρόθυμος να τακτοποιήσει ολόκληρη την οφειλή που υπάρχει προς την Εφορία, αλλά και να ενημερωθεί για όλες τις υποχρεώσεις του ώστε να μην υπάρξει ξανά ανάλογο πρόβλημα.
 
 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου