Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Παρενέβη ο αθλητικός εισαγγελέας για την απόπειρα εξαγοράς αγώνα από τον Αετό Σκύδρας

 Παρενέβη ο αθλητικός εισαγγελέας για την απόπειρα εξαγοράς αγώνα από τον Αετό Σκύδρας [Βίντεο]
Tην παρέμβαση του προϊσταμένου της αθλητικής εισαγγελίας, Χάρη Λακαφώση προκάλεσε το βίντεο που προβλήθηκε από τη «Δίκη του ΣΚΑΙ», χθες, ανήμερα της έναρξης της δίκης για τα στημένα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία διεκόπη. Η εκπομπή  αποκάλυψε απόπειρα εξαγοράς παιχνιδιού από τον Αετό Σκύδρας.
Την υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα ο Δήμαρχος Σκύδρας, Γιώργος Χοΐδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, την οποία κάλυψε το aridaianews.gr.
Ο Δήμαρχος ξεκαθαρίζει πως είχε δώσει 5.000.000 δραχμές (!) προκειμένου να αγοράσουν ματς και να ανέβει κατηγορία ο Αετός Σκύδρας,ωστόσο αυτό δεν έγινε και τα χρήματα δεν επέστρεψαν στον Δήμο. Μάλιστα ζήτησε να γραφτούν όσα υποστήριξε στα πρακτικά.
Ο πρόεδρος του Αετού, Γιάννης Ναυρινιάδης διέψευσε τα όσα υποστήριξε ο Δήμαρχος κι είπε ότι τα χρήματα δόθηκαν προκειμένου να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. 
Ποδοσφαιριστής κατήγγειλε τηλεφωνικώς και ανώνυμα προς το τηλεοπτικό κοινό ότι βουλευτής προσπάθησε να πείσει τον πρόεδρο της ομάδας του "να καθίσουν να χάσουν". Επίσης, αποχώρησε ο Αλέξης Κούγιας από το στούντιο, μόλις παρενέβη τηλεφωνικά ο Αχιλλέας Μπέος. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου