Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Νϊκος Παπανώτας για τη νίκη στην Καρδίτσα: ΄Προσθέσαμε ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ακολουθεί΄

Νϊκος Παπανώτας για τη νίκη στην Καρδίτσα: ΄Προσθέσαμε ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ακολουθεί΄
«Προσθέσαμε  ένα  ακόμα  λιθαράκι  στην  προσπάθεια  που κάνουμε  έχοντας  σταθερή  εικόνα  και  στα  90΄λεπτά.Ζητήσαμε  από  το 1΄ το  γκολ παίζοντας  ποιοτικό  ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε  πολλές  ευκαιρίες αλλά  δυστυχώς  για  ακόμα  1  παιχνίδι  δεν  τις  αξιοποιήσαμε .
Ευτυχώς  δεν  επιβεβαιώθηκε  ο  άγραφος  νόμος  του  ποδοσφαίρου  και  δίκαια  επικρατήσαμε. Συγχαρητήρια  στα  παιδιά  όπως  και  στον  κόσμο  μας  που  μας  συμπαραστάθηκαν  με  τον καλύτερο  τρόπο». Με αυτή την επίσημη δήλωση του ο προπονητής των Λευκαδίων σχολίασε το νικηφόρο εκτός έδρας αποτέλεσμα της ομάδας του στην Καρδίτσα, όπου τα Λευκάδια πραγματικά έχασαν σωρεία ευκαιριών να διευρύνουν το σκορ.
Επίσης η διοίκηση του Γιάννη Καλαϊτζίδη ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας που την ακολούθησαν στην Καρδίτσα και καλεί τον κόσμο για το επόμενο ντέρμπι με την Λαμία.

Ευχαριστήριο της διοίκησης του Α.Σ Λευκαδίων στους φιλάθλους της ομάδας.
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό των παικτών μας στην Καρδίτσα. Καλούμε όλους τους Λευκαδιώτες, αλλά και τον κόσμο που θέλει να δει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο να έλθει στο γήπεδο  μας την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με τη Λαμία για να ενισχύσει την προσπάθεια των Λευκαδίων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου