Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Κάανεν: Η Βέροια άξιζε τη νίκη

Κάανεν: Η Βέροια άξιζε τη νίκη
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως και από το αποτέλεσμα ήταν ο τεχνικός της Βέροιας Τον Κάανεν. «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα.
Οι παίκτες έπαιξαν με καρδιά και έδωσαν τα πάντα για το αποτέλεσμα. Τους έδωσα συγχαρητήρια για το μαχητικό πνεύμα. Αν υπήρχε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει ήταν η Βέροια. Μια άτυχη στιγμή σκότωσε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες και πολλές ενέργειες μέσα στην περιοχή αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί μας. Υπήρχαν παίκτες που από την απογοήτευσή τους έκλαιγαν. Το θετικό είναι ότι μέσα στον Πανθρακικό δεν είχαμε πάθος και επιθετικότητα, σε αντίθεση με σήμερα. Αν αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο θα έρθουν και οι βαθμοί. Ξέρω ότι οι φίλαθλοί μας είναι απογοητευμένοι και θυμωμένοι. Όταν ήρθα η ομάδα είχε πέντε πόντους σε τέσσερα ματς και μαζί μου σε τρία ματς δεν έχει βαθμό και δεν είναι καλό για μένα. Οι άνθρωποι του συλλόγου είδαν τι δουλειά γίνεται. Αν αυτό δεν είναι αρκετό γι αυτούς, θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Ξέρω πώς είναι το ποδόσφαιρο. Αν έρθει το αποτέλεσμα δεν είναι καλά τα πράγματα. Πιστεύω στον εαυτό μου. Στην πρώτη του απόφαση ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι».
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Πετράκης σχολίασε: «Για εμάς η νίκη είναι σπουδαίο αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι η Βέροια ήταν με την πλάτη στον τοίχο, είχε πίεση και άγχος. Τακτικά πήγαμε πολύ καλά. Στο πρώτο ο αντίπαλος πλαγιοκόπησε αλλά εμείς την μεγάλη ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερη οργάνωση, πετύχαμε το γκολ και κάναμε καλή διαχείριση και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου