Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Μάντζιος: «Σημαντική και δίκαιη νίκη»

Μάντζιος: «Σημαντική και δίκαιη νίκη»
Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη του Πανθρακικού επί της Βέροιας εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας προπονητής χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη, μίλησε για τους τραυματίες και τον Μερίνο και συνεχάρη τον Ιγκόρ για τον γκολ του.
«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη απέναντι στη Βέροια. Μπορεί να μην είχε θέαμα και πολλές ευκαιρίες ο αγώνας, αλλά σε τέτοια παιχνίδια αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Είχαμε άγχος, γιατί μας επηρέασε ο τρόπος που δεχθήκαμε το γκολ στη Νέα Σμύρνη. Παρόλα αυτά, μετά το πρώτο 20λεπτο παίξαμε καλύτερα.
Θεωρώ ότι αυτό που δεν είχαμε μετά το γκολ ήταν οι σωστές επιλογές στην τελική πάσα και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Από την άλλη, παρουσιαστήκαμε πολύ καλοί αμυντικά, παρότι για άλλη μια φορά είχαμε νέα πρόσωπα στην αμυντική γραμμή. Η Βέροια έκανε πολλές φάσεις στον ΠΑΟΚ, αλλά εμείς απειληθήκαμε μόνο δύο φορές. Συγχαρητήρια σε όλους», δήλωσε αρχικά ο Άκης Μάντζιος.
Για τους τραυματίες και τον Μερίνο είπε: «Ο Ζος είχε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ήταν μαζί μας, αλλά δε θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Μακρυδημήτρης και ο Σαρακατσάνος θα επιστρέψουν πιθανότατα μετά τη διακοπή. Είναι σημαντική η επιστροφή του Εμπό. Επίσης ο Κουτσόπουλος είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας. Ο Μερίνο λογικά θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ»
Για τον Ιγκόρ τόνισε: «Είναι ένας χαρισματικός παίκτης. Γι΄ αυτό τον επιλέξαμε άλλωστε και αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Ευελπιστούμε να είναι γερός ο παίκτης και να συνεχίσει να μας βοηθά. Υπάρχουν όμως κι άλλοι παίκτες που κάνουν κι αυτοί αθόρυβη δουλειά και αξίζουν κι αυτοί συγχαρητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου