Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Κακή η Βέροια έχασε στην Κομοτηνή

Κακή η Βέροια έχασε στην ΚομοτηνήΤην ήττα με 1-0 γνώρισε στην Κομοτηνή η Βέροια Από τον Πανθρακικό. Η ομάδα του Τον Κάανεν είχε κακή απόδοση απέναντι σε έναν μέτριο αντίπαλό και έφυγε με την ήττα.  Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο. Οι γηπεδούχοι μετά το ημίωρο πίεσαν για το γκολ και τελικά πήραν το προβάδισμα. 

Η Βέροια απείλησε με το...καλησπέρα όταν ο Μπεν σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού έπεσε στην γωνία και μπλόκαρε. Στο 25' σέντρα σουτ του Καλτσά από δεξιά, ο Ζεζίνιο προσπάθησε με προβολή στο δεύτερο δοκάρι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως δεν τα κατάφερε.
Ο Πανθρακικός έλεγξε το ματς μετά το ημίωρο. Στο 36' σέντρα του Χρήστου από δεξιά, κεφαλιά του Ιγκόρ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 42' σουτ του Ντιόγκο από αριστερά και μέσα στην περιοχή, ο Αναστασόπουλος με διπλή προσπάθεια απομάκρυνε. Στο 42' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Σε σέντρα του Κάσες από δεξιά, ο Ιγκόρ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου.
Στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός ήταν πιο κινητικές, η Βέροια όμως έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία. Στο 53' κάθετη πάσα του Μπαργκάν, ο Μρντάκοβιτς βγήκε απέναντι από τον Σέρεμετ, όμως το σουτ που δοκίμασε εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού. Καλή ευκαιρία δημιούργησαν και οι γηπεδούχοι στο 56'. Σουτ του Ιγκόρ από αριστερά και μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε. Στο τελευταίο επταλεπτο, ο Κάανεν έπαιξε το τελευταίο του.χαρτί, ρίχνοντας στο ματς τον Παυλίδη στην θέση του Μπαργκάν. Στο 86', η Βέροια συνέχισε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Μπάρμπα με δεύτερη κίτρινη. Στις καθυστερήσεις ο Παυλίδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. 
Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Ρομέου (90' Κατσικοκέρης), Μίκουλιτς, Ιγκόρ, Λαδάκης, Μπαϊκαρά, Κάσες (77' Εμπόου), Τζάνης (67' Ζεκίνια), Χρήστου
Βέροια (Τον Κάανεν): Αναστασόπουλος, Μπάρμπας, Καλτσάς, Μπαργκάν (84' Παυλίδης), Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μοχάμεντ, Τραπ (74' Όστοϊτς), Μρντάκοβιτς, Ζεζίνιο (46' Σιόντης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου