Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΝΑΟΥΣΑ ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ 1-0


Παρά την πολύ καλή της εμφάνιση, η Νάουσα δεν απέφυγε την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και στον 3ο Όμιλο, καθώς έχασε με 1-0 εκτός έδρας από τον Α.Ο. Τρικάλων.
Η ήττα είναι άδικη για την ομάδα  καθως η Νάουσα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν άστοχη και δυστυχώς ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσεκαι σε αυτή την περίπτωση. Τα Τρίκαλα κατάφεραν να σκοράρουν σε μια αντεπίθεση (υπάρχουν διαμαρτυρίες για οφσάιντ) και κράτησαν μέχρι το τέλος το σκορ (1-0) με τη Νάουσα να αγωνίζεται με 10 παίκτες από το 80’ μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μουσικάκη
Μέτρια  η διαιτησία  των Τσέτσιλα, Ρίγκου και Στεφούλη από τον Σύνδεσμο Γρεβενών
 Το «φιλμ» του αγώνα
Πρώτο καλό σουτ στο 5' για τα Τρίκαλα με το Σακελλαρίδη και την μπάλα να περνάει σύρριζα άουτ.
Στο 30' απίστευτη ευκαιρία για τη Νάουσα με το Ρετζιά να βγαίνει τετ α τετ με τον Ψωμιάδη να διώχνει σε κόρνερ με τα ακροδάκτυλα.
Στ 32' νέα μεγάλη στιγμή για  την ομάδα του Βασίλη Αργυρίου με το Μουσικάκη να βγαίνει στην κόντρα και να πλασάρει επάνω στον Ψωμιάδη.
Στο 34' τα Τρίκαλα απαντούν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κόλα, που αποκρούεται δύσκολα σε κόρνερ από το Σιμσερή.
Στο 55' αντεπίθεση των Τρικάλων , με το Σιμοβιτς να σπάει την μπάλα στο Βουκέλια και τον τελευταίο με ιδανικό πλασέ να κάνει το 1-0 ( οι άνθρωποι της Νάουσας διαμαρτυρήθηκαν για περίπτωση οφσάιντ του σκόρερ).
Στο 67' γύρισμα του Περηφανόπουλου λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ψωμιάδη.
Στο 80' ο Μουσικάκης βλέπει δύο κίτρινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και αποβάλλεται. Τα Τρίκαλα με αριθμητικό πλεονέκτημα.
Οι συνθέσεις
ΑΟΤ 1963:Ψωμιάδης, Μπόντε, Κάλφας, Στάμος, Φορτούνης, Κόλα, Σίμοβιτς,(90' Τσβέτκοβιτς Σακελλαρίδης,(46' Πολυζόπουλος), Τεντολούρης,(60' Γέφτιτς), Βουκέλια, Χαλιμπάκης
Νάουσα: Σιμσερής, Συμπεθέρης, Γρ. Αργυρίου, Μουσικάκης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Ρετζιάς,(65' Παπάδης), Κεφαλάς,(76' Μουρίκης), Παπατάνος,(80' Πούπης), Νικόλτσης, Περηφανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου