Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο στις τρεις ομάδες χωρίς πιστοποιητικό

Η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού αδειοδότησε μόνο 9 από τις 28 ομάδες της δεύτερης κατηγορίας
Λιγότερες από 24 ώρες απέμειναν σε 19 ομάδες της Football League, για να καταθέσουν στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού τα έγγραφα που απαιτούνται, προκειμένου να λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, η έναρξη του οποίου θα διεξαχθεί την Παρασκευή (27/9), με τον αγώνα Βύζαντα-Πανηλειακού. Πλήρης αποδείχθηκε ο φάκελος μόνο 9 συλλόγων.

Το Δ.Σ. της Football League είχε εξασφαλίσει στις ομάδες-μέλη του ολιγοήμερη παράταση για την κατάθεση των δικαιολογητικών τους, αλλά και πάλι δε βρέθηκε τρόπος να συμπληρωθούν επαρκώς οι φάκελοι 19 από τα 28 σωματεία που έχουν δηλωθεί στο νέο πρωτάθλημα. Η Ε.Ε.Α. ανακοίνωσε στον πρόεδρο της μικρής Λίγκας, Σπύρο Καλογιάννη, πως εάν δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες (κυρίως φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα) μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (26/9), τότε θα συντάξει τη σχετική έκθεσή της, και θα τη διαβιβάσει στην ΕΠΟ για την επιβολή των προβλεπόμενων ποινών.
Οι μόνες ομάδες που πήραν ήδη πιστοποιητικό συμμετοχής είναι οι: Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς, Επισκοπή, Ηρακλής Ψαχνών, Τύρναβος, Εθνικός Γαζώρου, Ολυμπιακός Βόλου, Καλλιθέα και Αιγινιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου