Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Γ ;ΕΕΘΝΙΚΗ... ΝΑΟΥΣΑ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ



 
ΦΑΣ Νάουσα – Μαχητής Τερψιθέας 
 (ΔΑΚ Νάουσας) :
 Η ρεβάνς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου πριν δύο εβδομάδες αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα αλλά χωρίς την προσδοκώμενη αποτελεσματικότητα, υποδέχονται τον…πραγματικό Μαχητή της Τερψιθέας,
  που αποδυκνείει πως θα είναι σκληρό καρύδι για όποιον τον υποτιμήσει. Ο Βασίλης Αργυρίου αντιμετωπίζει και πάλι τις απουσίες των Γιώργου Γασπαράτου, που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση καιΜίμη Μπενίσκου, που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από την θλάση στους προσαγωγούς, ενώ στους απόντες προστέθηκε και ο Κώστας Μουσικάκης, που αποβλήθηκε στο ματς των Τρικάλων. Ο Νίκος Σταυροθεόδωρος για τους φιλοξενούμενους, που επιστρέφει στο γήπεδο της Νάουσας όπου αγωνίστηκε την περίοδο 1991-1992, ίσως στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Νικούλη, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στους προσαγωγούς. Αντίθετα επιστρέφει το…βαρύ πυροβολικό της ομάδας Γιώργος Μάτος, ο οποίος ήταν απών από τους πρώτους επίσημους αγώνες της ομάδας. Την αποστολή στην Ημαθία θα ακολουθήσουν και 50 φίλοι της ομάδας, οι οποίοι θα συνδυάσουν τον αγώνα με μία εκδρομή στην περιοχή μας.

ΑΟ Καρδίτσας –
 
 (Γήπεδο Καμινάδων) : 
 Στην Θεσσαλία ταξιδεύει αύριο το πρωί (11.30) η αποστολή των Λευκαδίων, για να αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Καμινάδων» (διαθέτει μια στεγαζόμενη κερκίδα χωρητικότητας 400 φιλάθλων) τον τοπικό ΑΟΚ. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου, που αντικατέστησε (προσωρινά ή όχι θα δείξει στο εγγύς μέλλον…) τον Βάιο Καραγιάννη, προέρχεται από την ισοπαλία χωρίς γκολ στο Βελεστίνο, με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο. Κορυφαίος του αγώνα ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιάννης Τάτσιος, που δήλωσε παρόν όποτε χρειάστηκε ενώ στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα απείλησε με αντεπιθέσεις την ομάδα της Μαγνησίας. Ο Νίκος Παπανώτας, που για πρώτη φορά φέτος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πήρε μαζί του και τον Ολλανδό επιθετικό Νικολάι Νικουράτζε, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε και θα ταξιδέψει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου