Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Μεγάλη νίκη 0-1 μέσα στην Καρδίτσα τα Λευκάδια

 

Την πρώτη αναμέτρηση στο γήπεδο των Καμινάδων έδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Α.Ο. Καρδίτσαστο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής όμως όπως και στο κύπελλο με τον Ρήγα Φεραίο γνώρισε την ήττα αυτή τη φορά από την ομάδα των Λευκαδίων Νάουσας με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι των Λευκαδίων κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αλαλούμ που επικρατούσε αμυντικά για τον Α.Ο.Κ. στο πρώτο 25λεπτο και με τον Έξαρχο στο 19' να πάρουν το προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα στηριζόμενοι στην πολύ καλή άμυνά τους αλλά και στις ελλείψεις που είχε ο Α.Ο.Κ. που δεν του επέτρεπαν να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενουμένων.
Σημαντική ευκαιρία για τους κυανόλευκους να ισοφαρίσουν στο 84' με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά της δοκού.
Συνθέσεις ομάδων:
Α.Ο. Καρδίτσα (Μάγγος): Τάτσιος, Θυμιόπουλος, Κούρκουλας, Κωνσταντινίδης, Κεφαλάς, Τσέλιος, Κανιούρας, Τριανταφύλλου, Τζοβάρας (39' Νάκου Χρ.), Μεσιακάρης, Παπαευαγγέλου (50' Βασιλόπουλος)
Λευκάδια (Παπανώτας): Παπαδόπουλος, Μισαϊλίδης Παν., Κόλα, Πρέγου, Μισαϊλίδης Πρ., Πίτος, Ζαρογιάννης, Γιαουτζής (82' Κουκουράκης), Λαμπριανίδης (84' Μουρατίδης), Έξαρχος, Δημητριάδης (67' Τσαλώνης).
Περίπου 400 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο των Καμινάδων με περίπου 40 ταξιδιώτες από τα Λευκάδια.
Στους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας είχαμε την Λαμία να συνεχίζει τα περσινά αφού μετά την δύσκολη νίκη στο φινάλε της πρεμιέρας επί τουΑχιλ. Νεοκαισάρειας σήμερα κέρδισε με 2-1 στις καθυστερήσεις τονΡήγα (με εύστοχο πέναλτι του Ταμάμη που προκάλεσε διαμαρτυρίες από πλευράς Ρήγα) ανατρέποντας το γκολ του Κουβελά στο 37'. Νωρίτερα ισοφάρισε στο 54' ο Σλατκόφσκι με την ομάδα της Λαμίας να είναι ήδη μόνη πρώτη στην βαθμολογία.
Μεγάλο διπλό για την Κύμη που έπαιξε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα εκτός διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα και σκοράροντας στο α' ημίχρονο με τους Κεμαβόρ στο 29' και Φαρούκ στο 35'. Αήττητος παρέμεινε επίσης ο Μαχητής που δέχθηκε την ισοφάριση στο 94' από τοΝικόλτση ενώ για την Τερψιθέα σκόραρε ο Κρεββατάς στο 24'. Στους τέσσερις βαθμούς επίσης τα Τρίκαλα που με γκολ του Κόλα πήραν το βαθμό από τον Αμπελώνα που προηγήθηκε με τον Πολύζο στο 65'. 
Ο Δωτιέας Αγιάς ήταν ο νικητής του λαρισαϊκού ντέρμπι με τονΠυργετό με δύο γκολ στο β' ημίχρονο από Τσιρογιάννη (75') καιΤσατσαλίδη στο (87').
Την ήττα του πρώτου αγώνα έβγαλε στην Χαλκίδα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας που κέρδισε με γκολ του Παμλίδη στο 89'.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Α.Ο. Χαλκίδας - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-1
Λαμία - Ρήγας Φεραίος  2-1
Αμπελωνιακός - Τρίκαλα 1-1 
Νάουσα-Μαχητής Τερψιθέας 1-1 
Δωτιέας Αγιάς - Πυργετός 2-0
Μακροχώρι - Α.Ο. Κύμης 0-2 
Α.Ο. Καρδίτσα - Λευκάδια 0-1
Ρεπό: Αχιλ. Δομοκού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου