Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ήττα σοκ της Βέροιας από τον Εργοτέλη

Ήττα σοκ της Βέροιας από τον Εργοτέλη
Την ήττα με 0-1 γνώρισε η Βέροια από τον Εργοτέλη. Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους Κρητικούς κι έκρινε το ματς. Η Βέροια δεν ήταν καλή. Δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Εργοτέλη.
Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένα αλλά το θέαμα κακό. Οι δυο ομάδες υπέπεσαν σε πολλά λάθη και δεν κατόρθωσαν να δημιουργήσουν απειλές. Βέροια κι Εργοτέλης είχαν από μια κλασσική ευκαιρία και από μια απειλή, φάσεις που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Ο Εργοτέλης απείλησε πρώτος. Στο 17’ ο Ρομάνο βγήκε τετ α τετ με τον Αναστασόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 23’ ήταν η σειρά της Βέροιας να φτάσει κοντά στο γκολ. Ο Μπεν εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αθανασίου απέκρουσε προσωρινά, ο Ορέστες με κεφαλιά σημάδεψε την γωνία αλλά ο φιλοξενούμενος τερματοφύλακας απόκρουσε σε κόρνερ.
Οι δυο ομάδες είχαν και από μια απειλητική κεφαλιά στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους. Στο 26' ο Χαντί εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μεχία πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 45' είχαμε κεφαλιά του Μπάρμπα από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπεν, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα. Ο Σπάθας με υπόδειξη του επόπτη σφύριξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ορέστες πάνω στον Ρομάνο και ο Χαντί με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 0-1.
Αμέσως μετά το γκολ, ο τεχνικός του Εργοτέλη, έριξε στο ματς τους Μπαντιμπαγκά και Πελέ για να φρεσκάρει την ομάδα του. Από την άλλη, ο Τον Κάανεν πέρασε στο ματς τους Μπαργκάν και Ντα Κόστα για να κάνει πιο επιθετική την Βέροια και να εκμεταλλευτεί τα στημένα του Πορτογάλου. Στην πρώτη του εκτέλεση φάουλ ο Ντα Κόστα φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Κάανεν έριξε και τον Βεργώνη στην θέση του Μπάρμπα αναζητώντας το τέρμα της ισοφάρισης.­ Στο 82' ο  Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ορέστες πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 84' σουτ με... διπλή προσπάθεια του Ορέστες από πλάγια θέση αριστερά στην περιοχή, απέκρουσε και πάλι ο Αθανασίου. Στις καθυστερήσεις ο Μπαντιμπαγκά μπήκε στην περιοχή της Βέροιας αλλά σούταρε άουτ. Το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.
Μετά το ματς φίλαθλοι της Βέροιας αποδοκίμασαν Κάανεν και Κερλίδη.
Διαιτητής: Σπάθας
ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας (82’ Βεργώνης), Τραπ, Όστοϊτς (72’ Ντα Κόστα), Καλτσάς, Μπεν, Ζεζίνιο (72’ Μπαργκάν), Μρντάκοβιτς.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Κοζορώνης, Ρομάνο (81’ Μπουχαλάκης), Μίχια, Καρντόζο (64’ Πελέ), Μπαμπαμ (60’ Μπαντιμπανγκά), Χαντί, Αναστασάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου