Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Tο παρασκήνιο του αγώνα Βέροιας-Πανιωνίου!

O Campora, O...goal. Στο παρασκήνιο του αγώνα Βέροιας-Πανιωνίου!

Παραφράζοντας στην αθλητική αργκό την ρήση του Κικέρωνα (O tempora o mores), για την χθεσινή γκολάρα με ανάποδο ψαλίδι του Χαβιέ Κάμπορα, με το οποίο η Βέροια ισοφάρισε τον Πανιώνιο σε 1-1, θα μπορούσαμε να γράψουμε, όπως αναφέρουμε και στον υπέρτιτλο μας το ...O Campora o Golara goal. O τριαντατετράχρονος επιθετικός της Βέροιας πέτυχε σίγουρα το τέρμα της περιόδου, ίσως και της χρονιάς, ενώ πανέμορφο ήταν και το τέρμα του Ραούλ Μπράβο. Δυο καταπληκτικές δημιουργίες και εκτελέσεις, οι οποίες όμως δεν έδωσαν τη νίκη στην Βέροια, η οποία πάσχει φανερά τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο χαφ-κόφτη και τον επιτελικό μέσο.
Το "παρών" στον αγώνα έδωσε, για μια ακόμη φορά, ο διευθυντής των επιχειρήσεων του Θόδωρου Καρυπίδη,Γιάννης Κελεσίδης, συνοδευόμενος από τα δυο του παιδιά, Παύλο και Έλενα. Κοντά του και ο τέως αντιδήμαρχος Νάουσας Παύλος Αδαμίδης, που δεν χάνει αγώνα της Βέροιας.
Μακράν ο καλύτερος κονφερασιέ της ΠΑΕ Βέροιας ο Στέλιος Μεϊμαρίδης, ο οποίος είναι άψογος ως εκφωνητής των ανακοινώσεων του αγώνα, ενώ και ως...DJ φροντίζει με γούστο τις μουσικές επενδύσεις των παιχνιδιών της "Βασίλισσας του Βορρά". Στην φωτογραφία μας...παρακολουθούμενος από την σύζυγο του Σοφία, λίγα σκαλιά πιο κάτω από το θεωρείο του!
Στον υπεύθυνο ασφαλείας των επιχειρήσεων του  Δημήτρη Στραφιώτη αφιέρωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροιας  Θόδωρος Καρυπίδης.
Παρόντες για μια  ακόμη φορά στα «επίσημα» ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης(προτιμά το….δεξί κέρας των επισήμων, πάντα παρέα με τον Γιώργο Μηνά!), ο  Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Κώστας Καλαϊτζίδη(είχε στο πλευρό του την ποδοσφαιρική του αδυναμία, τον Ντίνο Έξαρχο που αγωνίζεται φέτος στην Ειρηνούπολη), ενώ διακρίναμε και τον Παύλο Παυλίδη και  τον Βασίλη Παπαδόπουλο.
Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του Σταδίου της Βέροιας. Για μια ακόμη φορά τα εύσημα παίρνουν οι φαν της «Βασίλισσας του Βορρά», που αν και λίγοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου