Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Με ήττες προχώρησαν Μακροχώρι και Λευκάδια

Με ήττες προχώρησαν Μακροχώρι και Λευκάδια

Διπλό… κορυφής για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο οποίος επικράτησε 3-1 του Μακροχωρίου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος, όπου πήραν… αέρα τριών τερμάτων.
Αρχικά, ο Καραγκούνης στο 17’ άνοιξε το σκορ και στο 22’ ο Τασίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Εννέα λεπτά αργότερα, ο Παυλίδης έγραψε το 3-0. Το Μακροχώρι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 62’ με τον Τσούπρο.
Το Μακροχώρι έπαιξε με τους: Κύρου, Κωτσόπουλο, Λεφίδη (41’ Αργυρόπουλο), Γλιάδη, Μπλούκα (41’ Ζαχαριουδάκη), Ζωγράφο, Τάνη, Τσίκα, Βούλγαρη, Τσούπρο, Καραχαλίδη (74 Πατσιαβούρα).

«Διαζύγιο» και με Παππά
Ούτε μήνα δεν πρόλαβε να κλείσει ο 36χρονος τεχνικός στον πάγκο και η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προπονητή
Τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα του Μακροχωρίου έφεραν ακόμη ένα «διαζύγιο» με προπονητή. Ο Αποστόλης Παππάς λοιπόν που είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας στα τέλη Οκτωβρίου δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε μήνα στον πάγκο της ομάδας καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 3-1 η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Έτσι, πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, το Μακροχώρι βρίσκεται για δεύτερη φορά σε αναζήτηση προπονητή.

ΑΕ Καραϊσκάκης - Λευκάδια 3-0
Την απόσταση από την κορυφή μείωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης μετά τη νίκη του 3-0 επί των Λευκαδίων. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23’ με τον Στάνσετιτς και στο 42’ ο Αβραμίδης με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Λευκάδια προσπάθησαν να αντιδράσουν, στο 70’ είχαν δοκάρι με τον Μουρατίδη, αλλά στο 89’ ο Καβαλλάρης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ (Κώστας Κάκουγλου): Βόλτσης, Παπαδόπουλος Ν., Χουλουλίδης (70’ Παπαδόπουλος Λ.), Τάσσο, Αργυρόπουλος (65’ Ίντος), Γιώτας, Λοσάϊ (65’ Νεστορόπουλος), Μουρατίδης, Παρσόπουλος, Ασλαμπαλόγλου, Σαρίδης.
laos - epea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου