Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Κάτω από την απειλή νέας διακοπής του πρωταθλήματος επιστρέφουν οι τραυματίες στη Βέροια

Κάτω από την απειλή νέας διακοπής του πρωταθλήματος επιστρέφουν οι τραυματίες στη ΒέροιαΜετά το γενικό στραπατσάρισμα που υπέστη το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την τελευταία ταπεινωτική ήττα και από τα νησιά Φερόε με 0-1 , κάποιοι νομίζουν ότι μετά την απομάκρυνση του κ. Ρανιέρι θα λυθούν όλα τα προβλήματα. Είναι εύκολο  να ρίχνουν όπως πάντα κάποιοι τις ευθύνες στο προπονητή ο οποίος να μεν  έχει μερίδιο αλλά μεγάλη ευθύνη έχει και αυτός που τον έφερε και φυσικά την μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες που φοράνε το εθνόσημο και έχασαν τρία παιχνίδια γιατί ήταν ανύπαρκτοι.

Στο παιχνίδι ιδιαίτερα με τα νησιά Φερόε που είχαν στις τάξεις τους ηλεκτρολόγους, Ψαράδες και άλλους χρειαζόταν να κάθεται στον πάγκο κάποιος προπονητής  των 800.000ευρώ τον χρόνο για να τους καθοδηγήσει. Αυτό που έγινε στα τελευταία παιχνίδια με την Ελλάδα  να  βρίσκεται με ένα βαθμό  στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς ελπίδες πρόκρισης θα επηρεάσει αφάνταστα τον ερχομό στην χώρα μας παικτών  εγνωσμένης αξίας.  Όπως και το γεγονός των συνεχών διακοπών των αγωνιστικών χωρίς κάποιοι να αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα των αποφάσεων.  Οι ομάδες της Σουπερ Λίγκας διαθέτουν παίκτες με ακριβά συμβόλαια και πρέπει να πληρωθούν . Η NOVA ως χορηγός του πρωταθλήματος χωρίς αγωνιστική δράση θα προχωρήσει σε ασφαλιστικά μετρά  Ξέρετε πόσο κοντά είναι να γίνει ένα ‘κραχ’ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο από αποφάσεις κάποιων. Πόσες ΠΑΕ της Σουπερ Λίγκας ‘κρέμονται’ από μία κλωστή και τα βγάζουν πολύ δύσκολα οικονομικά.  Αύριο Τετάρτη θα γένει  έκτατη συνεδρίαση του Δ.Σ της Σουπερ Λίγκας για να συζητήσουν την απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή της 11ης αγωνιστικής λόγο της γνωστής επίθεσης που δέχθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Ζωγράφος  Αναμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία… 

Η προετοιμασία της Βέροιας 
Παρόλο αυτά που συμβαίνουν στο δύσμοιρο οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να κάνουν τη δική τους προετοιμασία και να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες για τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.  Στην Βέροια μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα αλλά γενικά μπορούμε να πούμε ότι η κατάσταση είναι καλή. Για τον αγώνα της Κυριακής (αν γίνουν τα παιχνίδια) με την Καλλονή στο Δημοτικό Στάδιο στις 5.15 ο κ. Γκρανέρο δεν υπολογίζει στους Βεργώνη, Σέντρικ και Βέρτζο που δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους. Από κει και μετά  Μπράβο, Μπαλάφας, και Βάσκες  μάλλον θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου