Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Αγγλικό 3-6 της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα στην Κομοτηνή

Αγγλικό 3-6 της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα στην Κομοτηνή

Με Αγγλικό σκορ 3 – 6 επιβλήθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στον εκτός έδρας αγώνα στην Κομοτηνή, με την αντίστοιχη ομάδα Ροδόπη ’87, για τη 2η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Ο αγώνας για την ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου ξεκίνησε ιδανικά με γκολ της Παπαδοπούλου στο 5', με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή, μετά από σέντρα της Σπυριδωνίδου. Στη συνέχεια οι γηπεδούχες πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζαν συνεχώς για την ισοφάριση, αλλά η αμυντική λειτουργία των κοριτσιών του Λάζαρου Παπαδόπουλου κρατούσε γερά το αποτέλεσμα. Η ισοφάριση ήρθε στο 36’ με ατομική ενέργεια της Τερζίδου, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.  
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με επιθετική πρωτοβουλία του Αγροτικού Αστέρα και ακριβώς όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο. Στο 46’ η Μουρατίδου έβγαλε μακρινή μπαλιά στη Σπυριδωνίδου, μπήκε στη περιοχή και πλάσαρε την Σταυρακάρα, δίνοντας ξανά προβάδισμα στον Αγροτικό Αστέρα.
Οι γηπεδούχες άρχισαν πάλι να πιέζουν για την ισοφάριση και στο 48’ η Παρμαξή  πάσαρε στην Περιβολοπούλου, αλλά στο σουτ που δοκίμασε, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Η επιθετική λειτουργία του Αγροτικού Αστέρα δε σταμάτησε και στο 49´, σε αντεπίθεση η Σπυριδωνίδου σούταρε έξω από την περιοχή και έδωσε προβάδισμα 2 τερμάτων. Στο 65’ σέντρα της Ντούσκα, αποκρούει αμυντικός της Ροδόπης, γίνεται αποδέκτης της μπάλας η Σπυριδωνίδου και με πλασέ ανεβάζει το σκορ στο 1 – 4. Στο 75’ σε αντεπίθεση η ομάδα του Αστέρα, κερδίζει φάουλ και το εκτελεί η Σπυριδωνίδου, αποκρούει την μπάλα η Σταυρακάρα και εκμεταλλεύεται τη φάση η Μουρατίδου που με πλασέ ανεβάζει το σκορ σε 1 – 5.
Η διαφορά των 4 τερμάτων καθησύχασε της φιλοξενούμενες και στα επόμενα 3‘ η Ροδόπη ’87, κατάφερε να μειώσει σε 3 – 5 και συγκεκριμένα  στο 76’ μετά από εκτέλεση φάουλ της Περιβολοπούλου η Συμεωνίδη με κεφαλιά μείωσε σε 2 – 5, στο 78’ η  Λισγάρα απόφυγε την αμυντικό του Αστέρα και με σουτ μέσα στη μικρή περιοχή έκανε το 3 – 5. Αυτή η ολιγωρία στοίχισε στα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου και έδωσε νέο ενδιαφέρον για την έκβαση της συνάντησης. Τη λύση έδωσε στο 82’ η Σπυριδωνίδου σε μία ακόμη αντεπίθεση του Αστέρα και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ¨έγραψε¨ το τελικό 3 – 6, μέσα σε μεγάλους πανηγυρισμούς, για την εκτός έδρας νίκη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Κανελλάκη, Στρίμπα, Ντούσκα (90’ Μακριδάκη), Δρενοβιάδου, Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Δεληγιαννίδου (33’ Πολωνίδου), Σπυριδωνίδου (88' Δούμου), Παπαδοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου