Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Η πρόταση-βόμβα για ποδοσφαιρικό τουρνουά πόλεων

Η πρόταση-βόμβα για ποδοσφαιρικό τουρνουά πόλεων
Μίλαν και Ίντερ προετοιμάζονται για το μεταξύ τους ντέρμπι στο Καμπιονάτο την Κυριακή το βράδυ, αλλά ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» έσκασε... βόμβα με πρόταση του.

Συγκεκριμένα, προτείνει να δημιουργηθεί ένα τουρνουά πόλεων με μία ομάδα από κάθε πόλη, με τους καλύτερους παίκτες των συλλόγων που έχει η κάθε μία.
«Μπορούμε να σκεφτούμε να δημιουργήσουμε μία ροσονερατζούρα ομάδα για να κοντράρουμε αντιπροσωπευτικές ομάδες των πόλεων στα ντέρμπι.Λοιπόν, ας δούμε. Τι λέτε για Μιλάνο κόντρα στη Μαδρίτη; Ίσως βέβαια να έπρεπε να αποφεύγαμε να παίζαμε αυτή την περίοδο με την μεικτή Ρεάλ-Ατλέτικο αλλά πώς αλλιώς θέλεις να φέρεις το θέαμα στο γήπεδο; Στη Βαρκελώνη είναι δύσκολο να συμβεί πάντως αυτό. Η Εσπανιόλ είναι αρκετές κλάσεις κάτω από τη Μπαρτσελόνα και ίσως και περισσότερο... Στην Αγγλία μπορούμε να σκεφτούμε τη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι για να ιδρύσουν μία μόνο ομάδα στο Μάντσεστερ. Σε μία τέτοια περίπτωση πάντως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για μας τους Μιλανέζους...» είπε ο Γκαλιάνι και τόνισε ότι έχει στο μυαλό του 16 πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου