Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ΄΄



Το ντέρμπι της αγωνιστικής το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει στο Γιαννακοχώρι, Αχιλλέας –Χαρίεσσα. Βαθμούς θέλουν και οι δυο ομάδες, άτυπη κόντρα υπάρχει άρα δεδομένο είναι ότι όσοι πάνε να δουν το ματς θα περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα, συν το σουβλάκι και το τσιπουράκι που θα προσφέρει η Λόλα!
Την παραίτησή του από το Δ.Σ. του ΦΑΣ υπέβαλλε το μέλος του Γιάννης Τράιος, ο λόγος? Άστον μην τον ψάχνετε για μια tv έμαθα. Ρε Γίαννη δεν είναι ώρα για τέτοια ομοψυχία χρειάζεται και όχι αντιπαραθέσεις. Να πω πάντως ότι η διοίκηση δεν έκανε δεκτή την παραίτηση, δεν ξέρω αν ο Γιάννης επιμείνει.
Στο Δομοκό εκεί κοντά στη Λαμία θα παίξει η Νάουσα την επόμενη Κυριακή. Μιλάμε για ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι έναν ακόμα τελικό. Αυτό που θα σας πω είναι ότι η ομάδα αυτή αγωνίζεται σε ένα μικρό γηπεδάκι πάνω σε κάτι ξεροβούνια. Μόνο κατσίκια και λαγούς για κυνήγι έχει εκεί κοντά.
Καλό μήνα φίλες και φίλοι, Δεκέμβριος πλέον Χριστούγεννα πλησιάζουν αλλά φράγκα δεν υπάρχουν. Ο κόσμος είναι σφιχτός και δεν ξανοίγεται εδώ 5 ευρώ δε δίνει να πάει στο γήπεδο για δώρα και τέτοια θα μιλάμε? 5 νέους φόρους μας ετοιμάζουν τις γιορτές. Άντε κανα κοψίδι κανα σαρμά και λίγο κρασάκι να την περάσουμε.
Την ερχόμενη Παρασκευή στην πόλη Μπαία της Βραζιλίας, διοργανώτριας του ερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου θα γίνει η κλήρωση του ομίλου για την Ελλάδα η οποία θα δώσει το παρόν. Στείλτε τον Ότο έχει το άστρο της τύχης..

"ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου