Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου 2013

Μετάλλια φαίνεται να ήταν το δώρο που ζήτησαν οι κολυμβητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσα από τον Αϊ Βασίλη για τις γιορτές

Μετάλλια και διακρίσεις για την κολυμβητική ακαδημία Νάουσας
Μετάλλια φαίνεται να ήταν το δώρο που ζήτησαν οι κολυμβητές της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσα από τον Αϊ Βασίλη για τις γιορτές, καθώς με την ολοκλήρωση των 5ων Πτολεμαϊκών Αγώνων Κολύμβησης η ομάδα είχε να απαριθμεί 19 στο σύνολο (3 Χρυσά, 7 ασημένια και 9 Χάλκινα)!
Οι 39 νεαροί αθλητές, προαγωνιστικών (33) και αγωνιστικών (6) κατηγοριών που έλαβαν μέρος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανη την ηρωική πόλη τους. Τις επιτυχίες τους συμπληρώνουν πάνω από 65 νέα ατομικά ρεκόρ, 9 τέταρτες θέσεις και 5 επιπλέον εισιτήρια για τους Πανελλήνιους Αγώνες, για τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές.
Η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσα, συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές της για την άξια εμφάνισή τους, ενώ ταυτόχρονα, ο προπονητής τους Λαζαρίδης Βασίλης δήλωσε ότι έχουμε να περιμένουμε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.
Την αποστολή επίσης συνόδευσαν οι προπονητές Τριανταφυλλίδης Γιώργος και Τριανταφυλλίδου Ελευθερία, καθώς και ο έφορος Εξηντάρας Μιχάλης και η γραμματέας του συλλόγου Καρατσιώλη Ευανθία.

Κ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου