Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ανω-κάτω ο Αρης ...Πάει και ο Μιλίνκοβιτς από εκεί που ήρθε



Ο Λάμπρος Σκόρδας έφερε πίσω στη Θεσσαλονίκη τον δικό του προπονητή, Σούλη Παπαδόπουλο
Οπως αναμενόταν από την πρώτη στιγμή που ο Λάμπρος Σκόρδας ανέλαβε, για μία ακόμα φορά, την προεδρία του Αρη, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο των κιτρίνων, μετρώντας μόλις 2 νίκες και 5 ισοπαλίες στα 13 παιχνίδια του.
Αντικαταστάτης του, ξεκινώντας από το ματς της Δευτέρας (23/12), στα Γιάννινα, θα είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος, που είχε διεκπεραιώσει με επιτυχία την περσινή «αποστολή αυτοκτονίας» του συλλόγου, φέτος όμως έχει ακόμα δυσκολότερο έργο να επιτελέσει, εάν φυσικά δε συνεχιστεί η σταδιακή αποψίλωση του ρόστερ...
Μαζί με τον 45χρονο Μιλίνκοβιτς αποχωρεί και ο Ζόραν Λόντσαρ, που την Πέμπτη (19/12) τόλμησε να δημοσιοποιήσει την άποψη ότι ο Αρης χρειάζεται... εννέα (!) μετεγγραφές, στη διάρκεια του Ιανουαρίου, για να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Ο Αρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συμφώνησαν με τους Ζόραν Μιλίνκοβιτς και Ζόραν Λόντσαρ, αποφασίστηκε να δοθεί άδεια μέχρι τις 25 του μήνα τόσο στον Σέρβο προπονητή όσο και στον άμεσο συνεργάτη του, καθώς και στον γυμναστή Ραντιβόγιε Ραντάκοβιτς.
Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να έχουν νέα συνάντηση εντός των προσεχών ημερών, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας τους".
Ακολούθησε η συμφωνία με τον Σούλη Παπαδόπουλο ("αυτό που θα μετρήσει θα είναι η διάρκεια, στα 18 ματς που μας απομένουν, κι εγώ πιστεύω ότι πάλι θα σωθεί ο Αρης", ήταν η πρώτη δήλωσή του"), ενώ υπ'ατμόν είναι ο Σλοβένος μέσος, Ροκ Ελσνερ, που αποφάσισε να διεκδικήσει την ελευθερία του, γιατί δεν έχει πληρωθεί τις δόσεις του συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου