Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Παραίτηση του Ηλιάδη Στο χείλος του γκρεμού έφτασε ο Αρης




Χωρίς πρόεδρο, επενδυτή, βασικούς παίκτες της και χρήμα ξέμεινε η ομάδα 
της Θεσσαλονίκης
 
Παρελθόν από την προεδρία του Αρη αποτελεί ο Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος παρέδωσε, την Τρίτη (17/12), στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών, Παναγιώτη Στεφανίδη την παραίτηση του. Εκτός ομάδας βρίσκονται ήδη δύο Νιγηριανοί ποδοσφαιριστές, ο Ουντότζι και ο Ιμπε, έχοντας καταθέσει προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι, επειδή δεν τους καταβλήθηκαν οι δόσεις των συμβολαίων τους, ενώ δε διαφαίνεται αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις με τον επιχειρηματία, Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: "Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλε σήμερα και εγγράφως -μετά τη χθεσινή προφορική του παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτη Στεφανίδη- ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Ηλιάδης".
Την παραίτηση τους υπέβαλαν και τα μέλη του ΔΣ, Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, Σταύρος Ζαχαρέλης και Γιώργος Παπαδόπουλος.
Αλλοι παράγοντες του Αρη ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συστήσουν μία επιτροπή σωτηρίας, αρκεί βεβαίως να συνεισφέρουν σε έναν τέτοιο σκοπό όσοι φίλοι της ομάδας έχουν την οικονομική δυνατότητα να το πράξουν. Αν και ουδείς γνωρίζει με πόσα χρήματα μπορεί να καλύψει η ΠΑΕ τις τρέχουσες ανάγκες της, το σίγουρο είναι ότι χάνονται παίκτες, σαν τον Ουντότζι, για μερικές χιλιάδες ευρώ! Ο Νιγηριανός μέσος έφτασε να παρακαλάει για 10.000 ευρώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου