Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σαββίδης σε ρόλο... Αϊ Βασίλη – Ετοιμάζει διπλό δώρο για το δικέφαλο του βορρά

 Ο Σαββίδης σε ρόλο... Αϊ Βασίλη – Ετοιμάζει διπλό δώρο για το δικέφαλο του βορρά
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χούμπ Στέφενς, μέσω των πρόσφατων δηλώσεών του έκανε, έστω και έμμεσα, γνωστό το... χριστουγεννιάτικο δώρο που επιθυμεί από το πρόεδρο του δικεφάλου.
Ο Ολλανδός τεχνικός είχε εκφράσει την επιθυμία του για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας και ο Ιβαν Σαββίδης, όπως όλα δείχνουν, είναι διατεθειμένος να την εκπληρώσει και με το... παραπάνω.
Αφού πήρε το πράσινο φως από τον πρόεδρο της ομάδας, ο Στέφενς άρχισε το ψάξιμο για τους παίχτες που θα κληθούν να ενδυναμώσουν το κέντρο της ομάδας. Οι επιλογές του έμπειρου τεχνικού προέρχονται, όπως είναι λογικό, από το πρωτάθλημα της Ολλανδίας, το οποίο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.
Ο πρώτος... εκλεκτός του Ολλανδού, είναι ο 29χρονος Βέλγος Μάαρτεν Μάρτενς που από το 2006 και μετά αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλκμαάρ. Πρόκειται για ένα χαρισματικό επιθετικό μέσο, με πλούσια καριέρα στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και εξαιρετική τεχνική. Με τη προσθήκη του Βέλγου, ο Στέφενς θέλει να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό συνδυασμό μεσοεπιθετικών που θα κινούνται πίσω από το σέντερ φορ της ομάδας. Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε συμφωνία για την απόκτηση του Μάρτενς, μετά από τις επιτυχημένες διαπραγματεύσεις του Ζήση Βρύζα στο Βέλγιο.
Ωστόσο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήθελε έναν ακόμα παίχτη, που θα ενίσχυε το ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας. Ο Σαββίδης συμφώνησε και έτσι, όπως φαίνεται, άλλος ένας παίκτης θα φοράει τα ασπρόμαυρα από το 2014. Πρόκειται για τον Εγιόνγκ Ενόχ, ένα γνωστό ποδοσφαιριστή στο ελληνικό κοινό, αφού έχει απασχολήσει πολλές ομάδες στο παρελθόν. Αγωνίζεται στον Αγιαξ και θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να υπάρξει και οψιόν αγοράς που θα μπορεί να ενεργοποιηθεί μετά τη λήξη του δανεισμού του. 
Με αυτό το τρόπο, ο Ιβαν Σαββίδης έκανε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων στο τεχνικό της ομάδας του. Οι δύο παίχτες είναι επιλογές του Στέφενς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζονται με τα χρώματα του δικεφάλου από τη νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου