Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Τα ψάρια και οι 15 τυχεροί φίλαθλοι των Λευκαδίων στην Αγιά!

Κάντε κλικ για μεγέθυνση PC220091 (Medium).JPGΚάντε κλικ για μεγέθυνση PC220086 (Medium).JPG
Ο Πέτρος Μπουρδάνος, τα ψάρια και οι 15 τυχεροί φίλαθλοι των Λευκαδίων στην Αγιά! Video
Δέκα πέντε ήταν, όλοι κι όλοι, οι τυχεροί φίλαθλοι των Λευκαδίων, που έζησαν από κοντά την μεγάλη νίκη της αγαπημένης τους ομάδας στην Αγιά. Κοντά τους βρέθηκε και ο φίλος Πέτρος Μπουρδάνος, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή, πουλώντας φυτά. Με τον Πέτρο...χορηγό μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πεντανόστιμα ψάρια στην παραλία του Αγιόκαμπου και μπόλικα θαλασσινά!

Στον πάγκο της ομάδας βρέθηκε ο πρόεδρος της Γιάννης Καλαϊτζίδης, ο οποίος υπήρξε μάλιστα και ο επίσημος...οδηγός του λεωφορείου του Μάνου Ράλλη ( μάθε τέχνη κι άστη πρόεδρε!), ενώ στην επιστροφή κέρασε την αποστολή ένα ποτό στο Coin του Ντίνου Έξαρχου και κατόπιν σουβλάκια στη Magenta στον Κοπανό!
Με οδηγό έναν... "Ζορό" τον Κώστα Καλαϊτζίδη, ταξιδέψαμε για την  Αγιά, με γούρικη, εκ των πραγμάτων παρέα. Τον Σάββα Ακριτίδη και τον Σούλη Αμανατίδη ( οι δυο τους στα πίσω καθίσματα της 5λιτρης BMW του Κώστα). Περί ταχύτητας δεν μπορούμε να αναφέρουμε τίποτε, είναι άλλωστε προσωπικά δεδομένα! Το σίγουρο όμως είναι ότι τα ψάρια που μας κέρασε ο Πέτρος στη διαδρομή Αγιόκαμπος-Αγιά, ήρθαν κοντά στον...λάρυγγα του Σούλη, λόγω αγωνιστικής οδηγικής ρέντας του Ζορό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου