Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

...ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Φωτογραφία: Μπορεί να μην είχε πολύ κόσμο στον αγώνα,αλλά το κλίμα ήταν όμορφο και εορταστικό,η ομάδα μας χόρτασε με γκολ και έγινε η κλήρωση για την τηλεόραση με τυχερό αριθμό το Νο 2038.Επίσης συνέβη κάτι πολύ σπάνιο για αυτούς που ασχολούνται με τα στατιστικά ,τα 6 γκολ της ομάδας τα πέτυχαν 2 παίκτες,οι Μπενίσκος και Γασπαράτος,με την λεπτομέρεια ότι και οι 2 πέτυχαν χατ τρικ.Τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν τη σεζόν 10-11 όταν στο ματς Πεντάβρυσος-Νάουσα 1-6 πέτυχαν από 3 γκολ οι Χατζηβαλσάμης και Ζούρκος. Για μία ακόμη φορά ξεσήκωσαν με τις μουσικές επιλογές τους οι Δ.Νίκου και ο Τέο (μέχρι και το Last Christmas ακούσαμε).Δυστυχώς η ομάδα δεν φόρεσε τις πορτοκαλί φανέλες που περιμέναμε καθότι η ΕΠΟ δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει στο αίτημα μας ,αλλά ελπίζουμε να τις φορέσουμε στη Κύμη από όπου και πιστεύουμε να γυρίσουμε με το ''Διπλό''.Για τις γιορτές ετοιμάζουμε να δημοσιεύσουμε σπάνιο φωτογραφικό υλικό και πολλά βίντεο από παλιούς αγώνες της ομάδας, αλλά και ένα ντοκουμέντο που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας...Γκολ και φάσεις από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής 1993-1994  Ά Εθνική Παναθηναικός - Νάουσα 2-1. Από όλους εμάς που διαχειριζόμαστε αυτή την ανεπίσημη ''σελίδα''της ομάδας,ευχές σε όλους του φίλους, παίκτες,προπονητές και τη Διοίκηση της ομάδας για ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και μακάρι το 2014 να είναι ακόμα καλύτερο για την ''αρρώστια''μας... τη ΝΑΟΥΣΑΡΑ !!!

Μπορεί να μην είχε πολύ κόσμο στον αγώνα,αλλά το κλίμα ήταν όμορφο και εορταστικό,η ομάδα μας χόρτασε με γκολ και έγινε η κλήρωση για την τηλεόραση με τυχερό αριθμό το Νο 2038.
 Φωτογραφία: Ακόμα μία νίκη για την Ναουσάρα μας με το ευρύ σκορ 6-1. Χατ τρικ πέτυχαν οι Μπενίσκος και Γασπαράτος. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την προσπάθεια τους όπου δεν υστέρησε κανείς σε απόδοση. Όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ωραία μπάλα και αρκετά γκολ. Ευχή όλων μας είναι το νέο έτος να ξεκινήσει με ένα μεγάλο "διπλό" στην Κύμη. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!
Επίσης συνέβη κάτι πολύ σπάνιο για αυτούς που ασχολούνται με τα στατιστικά ,τα 6 γκολ της ομάδας τα πέτυχαν 2 παίκτες,οι Μπενίσκος και Γασπαράτος,με την λεπτομέρεια ότι και οι 2 πέτυχαν χατ τρικ.Τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν τη σεζόν 10-11 όταν στο ματς Πεντάβρυσος-Νάουσα 1-6 πέτυχαν από 3 γκολ οι Χατζηβαλσάμης και Ζούρκος. Για μία ακόμη φορά ξεσήκωσαν με τις μουσικές επιλογές τους οι Δ.Νίκου και ο Τέο (μέχρι και το Last Christmas ακούσαμε).Δυστυχώς η ομάδα δεν φόρεσε τις πορτοκαλί φανέλες που περιμέναμε καθότι η ΕΠΟ δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει στο αίτημα μας ,αλλά ελπίζουμε να τις φορέσουμε στη Κύμη από όπου και πιστεύουμε να γυρίσουμε με το ''Διπλό''.Για τις γιορτές ετοιμάζουμε να δημοσιεύσουμε σπάνιο φωτογραφικό υλικό και πολλά βίντεο από παλιούς αγώνες της ομάδας, αλλά και ένα ντοκουμέντο που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας...Γκολ και φάσεις από τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής 1993-1994 Ά Εθνική Παναθηναικός - Νάουσα 2-1. Από όλους εμάς που διαχειριζόμαστε αυτή την ανεπίσημη ''σελίδα''της ομάδας,ευχές σε όλους του φίλους, παίκτες,προπονητές και τη Διοίκηση της ομάδας για ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και μακάρι το 2014 να είναι ακόμα καλύτερο για την ''αρρώστια''μας... τη ΝΑΟΥΣΑΡΑ !!!
facebook.com/fasnaoussa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου