Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Αύριο στη Ν. Σμύρνη Πανιώνιος-Βέροια με διαιτητή τον Κουκουλάκη

Αύριο στη Ν. Σμύρνη Πανιώνιος-Βέροια με διαιτητή τον Κουκουλάκη
Από την ΚΕΔ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα και αύριο λόγω των Χριστουγέννων.

Την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθεί μία ακόμη αγωνιστική και στη συνέχεια οι παίκτες θα φύγουν για διακοπές ενώ η επόμενη αγωνιστική που θα είναι και η πρώτη του α΄ γύρου (Βέροια-Πλατανιάς) θα διεξαχθεί στις 5 Ιανουαρίου 2014. Τον αγώνα της Βέροιας με τον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί αύριο στη Ν. Σμύρνη θα διευθύνει ο κ. Κουκουλάκης από το Σύνδεσμο Ηρακλείου. Στα υπόλοιπα παιχνίδια θα σφυρίξουν οι εξής:

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου
15:00 Εργοτέλης - Απόλλων Σμύρνης
Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (Αργολίδας)

17:15 Skoda Ξάνθη – Ο.Φ.Η.
Λαμπρόπουλος Μάριος (Ηλείας)

17:15 Πανθρακικός - ΑΕΛ Καλλονής
Στυλιαράς Δημήτριος (Αιτ/νίας)

17:15 Ατρόμητος – Π.Α.Ο.Κ.
Κάκος Αναστάσιος (Κέρκυρας)

17:15 Παναιτωλικός – Πλατανιάς
Κάμπαξης Ιωάννης (Εύβοιας)

19:30 Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα
Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων)

19:30 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός
Κουτσιαύτης Αριστομένης (Άρτας)

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου
19:30 Άρης - Αστέρας Τρίπολης
Μάνταλος Σταύρος (Καβάλας)

Mοιράζει δώρα... η UEFA
Ένα απρόσμενο χριστουγεννιάτικο δώρο θα λάβουν 14 ομάδες που συμμετείχαν πέρυσι στη Super League από την UEFA και το πρόγραμμα Solidarity Scheme. Πρόκειται για χρήματα που δίνει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία σε ομάδες που δεν συμμετείχαν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οπότε εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, οι Αρης, Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Κέρκυρα, Λεβαδειακός, ΟΦΗ, Πανθρακικός, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννενα, Πλατανιάς και Ξάνθη θα λάβουν το ποσό 143.988 ευρώ, έκαστη. Η 14η είναι η ΑΕΚ, αλλά επειδή δεν υπάρχει πλέον ΠΑΕ, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα το εισπράξει. Πάντως το ποσό αυτό θα αποτελέσει ανάσα για τις περισσότερες ΠΑΕ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ για τις υπόλοιπες σημαίνει μια καλή χειμερινή μεταγραφή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου