Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τα σενάρια της κλήρωσης στους 16 του Champions League για τον Ολυμπιακό

 Τα σενάρια της κλήρωσης στους 16 του Champions League για τον Ολυμπιακό
Από το βράδυ της Τετάρτης απέμειναν πλέον 16 ομάδες στο Champions League, ανάμεσά τους βέβαια και ο Ολυμπιακός. Η κλήρωση για τη συνέχεια για γίνει τη Δευτέρα, από όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια όπου θα τεθούν αντιμέτωποι οι πρώτοι με τους δεύτερους των ομίλων.

Στη διαδικασία υπάρχουν δύο περιορισμοί. Καμία ομάδα δεν μπορεί να αναμετρηθεί με αντίπαλο από την ίδια χώρα, ούτε με κάποια που είχε αντιμετωπίσει και στον όμιλο της πρώτης φάσης. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 18 ή 19 και 25 ή 26 Φεβρουαρίου στην έδρα των δεύτερων, ενώ οι επαναληπτικοί στην έδρα των πρώτων στις 11 ή 12 και στις 18 ή 19 Μαρτίου.
Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ενώ δεν μπορεί να αναμετρηθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πιθανότερη αντίπαλός του θεωρείται η Μπάγερν, καθώς οι Βαυαροί δεν μπορούν να αναμετρηθούν με τη Λεβερκούζεν και τη Σάλκε, που τερμάτισαν δεύτερες και είναι από την ίδια χώρα.
Oι πρώτοι των ομίλων: Μαν. Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα
Oι δεύτεροι των ομίλων: Λεβερκούζεν, Γαλατάσαραϊ, Ολυμπιακός, Μάντσεστερ Σίτι, Σάλκε, Άρσεναλ, Ζενίτ, Μίλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου