Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Στους σχεδιασμούς της Νάπολι του μέλλοντος ο Ντουμίτρου!

Στους σχεδιασμούς της Νάπολι του μέλλοντος ο Ντουμίτρου!
Το προ ημερών αφιέρωμα της ιταλικής ιστοσελίδας www.calcionapoli24.it, που ασχολείται με θέματα της Νάπολι, είχε τοποθετήσει τον Νικολάο Ντουμίτρου στην ενδεκάδα των δανεικών κάτω των 23 ετών, οι οποίοι έχουν δοθεί δεξιά και αριστερά και που τελούν υπό στενή παρακολούθηση, δίνοντας εξετάσεις για την επιστροφή τους.
Στο σχετικό θέμα ο γεννημένος στη Σουηδία με ρουμάνικες και αφροβραζιλιάνικες ρίζες επιθετικός αναφερόταν ως… παλιοσειρά και ως ο τελευταίος των... βετεράνων, ο οποίος είχε εκτιμηθεί ως πολύ μεγάλο ταλέντο που ουδέποτε πήρε ευκαιρία.
Η εκκίνηση του πολιτογραφημένου Ιταλού επιθετικού της Βέροιας είναι εντυπωσιακή (4 γκολ σε 6 ματς) και αν μη τι άλλο έχει προσελκύσει το βλέμμα της Νάπολι και ενδεχομένως του Ράφα Μπενίτεθ. Άλλωστε, είναι ήδη 22 ετών, δηλαδή σε ηλικία που δεν μπορεί να θεωρείται ταλέντο στις ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες.
Βεβαίως, παίζει ρόλο και η επιλογή της ομάδας, καθώς ο Ντουμίτρου είναι ο μοναδικός που έφυγε εκτός συνόρων και με βάση τα στατιστικά και τις αναφορές είναι αυτός που έχει εντυπωσιάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου