Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Άνετo 4-1 της Βέροιας στην πρεμιέρα του 6ου Ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας

Άνετo 4-1 της Βέροιας στην πρεμιέρα του 6ου Ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας
Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο η Βέροια, αφού η Ερμιονίδα αποτέλεσε εύκολο εμπόδιο για τους ποδοσφαιριστές του Γκρανέρο.
Η «Βασίλισσα» μετά την ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πήρε τη νίκη χωρίς να συναντήσει δυσκολίες από την ομάδα της Ερμιόνης. Καθοριστικός για την εξέλιξη του ματς ο Ντουμίτρου, που παραμένει σε… δαιμονισμένη φόρμα και πέτυχε δυο γρήγορα γκολ «καθαρίζοντας» το ματς. Δίχτυα βρήκαν και οι Κάμπορα, Γεωργιάδης, επιβεβαιώνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση.
Το προβάδισμα της Βέροιας στο ματς ήρθε στο 16’ με τον Ντουμίτρου να νικά τον Πουρή. Στο 28’, ο ίδιος παίκτης μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 για τη Βέροια. Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε και η Βέροια διαχειρίστηκε το ματς. Στο 69’ ο Κάμπορα διαμόρφωσε με ευκολία το 3-0 για τους γηπεδούχους, ενώ η Ερμιονίδα στο 72’ πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Βλαχόπουλο. Το τελικό 4-1, διαμόρφωσε στο 76’ ο Γεωργιάδης.
ΒΕΡΟΙΑ: Τζίνάρ, Βέρτζος, Όστοϊτς, Καταλά, Ραούλ Μπράβο, Μπαλάφας, Παυλίδης (66' Καλτσάς), Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Κατίδης (55' Μπατιόν), Ντουμίτρου (54' Κάμπορα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου