Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Μια… μεσοεπιθετική γραμμή που βγάζει «φωτιές» έχει η Βέροια και αυτό παραδέχτηκε και ο προπονητής της Χοσέ Γκρανέρο

Γκρανέρο: Έχουμε μεσοεπιθετικούς που κάνουν τη ζημιά
Μια… μεσοεπιθετική γραμμή που βγάζει «φωτιές» έχει η Βέροια («τρεις στις τρεις» νίκες μέχρι τώρα) και αυτό παραδέχτηκε και ο προπονητής της Χοσέ Γκρανέρο, ο οποίος τόνισε, ακόμη, ότι οι παίκτες του ήξεραν πώς να φτάσουν στην ανατροπή (2-1) κόντρα στην Κέρκυρα το Σάββατο.

Αρχικά είπε: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και πριν καλά - καλά αρχίσει μείναμε πίσω στο σκορ. Θα έπρεπε σίγουρα να ήμασταν πιο προσεκτικοί, αλλά αυτό που κρατάω είναι ο τρόπος με τον οποίο αντεπεξήλθαν οι παίκτες μου, καθώς ήξεραν πώς να φτάσουν στην ανατροπή του σκορ και δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο.
Μπορεί να μην φτάσαμε στα επίπεδα απόδοσης που είχαμε σε προηγούμενα ματς, αλλά κατά διαστήματα παίξαμε καλά απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα.
Έχουμε μεσοεπιθετικούς που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη ζημιά στον αντίπαλο. Καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς και μετά προσέξαμε τα νώτα μας και κλείσαμε νικηφόρα το παιχνίδι. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι, οι παίκτες παραπονέθηκαν για τη ζέστη. Ωστόσο ξέραμε πώς να αντεπεξέλθουμε, πώς θα πάρουμε το προβάδισμα και πώς θα κρατήσουμε τη νίκη. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια»
Για το υπεράριθμο ρόστερ είπε: «Η δουλειά μου δεν είναι εύκολη, καθώς έχω να διαχειριστώ ένα ρόστερ 34 ποδοσφαιριστών. Οι παίκτες που ήρθαν αργότερα, θα πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα. Ο Βούκιτς, πάντως, θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα για να είναι απόλυτα έτοιμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου