Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Έκλεισε το ρόστερ με Σαρηγιαννίδη

Έκλεισε το ρόστερ με Σαρηγιαννίδη

Παίκτης του ΦΑΣ Νάουσα θα είναι τη νέα σεζόν ο ποδοσφαιριστής Νίκος Σαρηγιαννίδης. Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μακροχώρι, Αετό Σκύδρας, Μακεδονικό, Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου, Βέροια και ΑΕΠ. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στη θέση του αριστερού μπακ και του σέντερ μπακ, ενώ με την προσθήκη του ολοκληρώθηκε το ρόστερ του ΦΑΣ για το φετινό πρωτάθλημα της Α1.
Στην ομάδα της Φλώρινας θα συνεχίσει την καριέρα του ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Κελεσίδης, μετά από 3 χρόνια παρουσίας του στον ΦΑΣ. Στην απόφαση του αυτή οδηγήθηκε μετά το γεγονός ότι πέτυχε την εισαγωγή του σε σχολή στην πόλη της Φλώρινας. Η διοίκηση του ΦΑΣ τού εύχεται καλή σταδιοδρομία τόσο στην ποδοσφαιρική του καριέρα όσο και στην επαγγελματική.
Η διοίκηση του ΦΑΣ ευχαριστεί το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση του ΠΑΣ Λευκαδίων, για την κατανόηση που έδειξαν στο θέμα επιβάρυνσης του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ και ακύρωσαν το σημερινό φιλικό με την Κρύα Βρύση.
Η διοίκηση του ΦΑΣ εύχεται καλή επιτυχία και καλή δουλειά στη νέα Δημοτική Αρχή της Νάουσας και στη νέα Αρχή της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός έχει την ανάγκη στήριξης των τοπικών αρχόντων, και πιστεύουμε ότι τόσο ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης όσο και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καλαιτζίδης θα σταθούν ως αρωγοί δίπλα στην κοινωνία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας η οποία αριθμεί χιλιάδες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου