Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Για την τρίτη νίκη η Βέροια 

κόντρα στην Κέρκυρα

Για την τρίτη νίκη η Βέροια κόντρα στην Κέρκυρα
Με σοβαρότητα και σεβασμό σε κάθε αντίπαλο η Βέροια υποδέχεται σήμερα στις 4μμ στα πλαίσια  της 3ης αγωνιστικής την ομάδα της Κέρκυρας φιλοδοξώντας να πετύχει την τρίτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν στα μέχρι τώρα παιχνίδια ότι διαθέτουν ένα πολύ καλό σύνολο, μία ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη και πάνω απ’ όλα παρουσιάζει καλό θέαμα και φυσικά στο τέλος παίρνει και την νίκη.

Ο προπονητής της Βέροιας κ. Κάρλος Γκρανέρο δεν θα έχει και σήμερα τους συμπατριώτες του Εσπάρθα και Μαλόν μάλιστα όπως έγινε ο πρώτος μετέβη στην Ισπανία για να εξετασθεί από δικούς του γιατρούς. Παρά το μικρό πρόβλημα ο Μπεν μετέχει κανονικά στην αποστολή για τον σημερινό δύσκολο αγώνα. Επίσης δεν μετέχουν και τα δύο νέα αποκτήματα οι Βούκιτς και Μπαλάφας.
Την αποστολή αποτελούν οι εξής: Καντιμοίρης, Ginard Torres, Catala Mazuecos, Kali, Raul Bravo, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Ostojic, Battion, Βεργώνης, Vazquez Bardera, Κατίδης, Dumitru Cardoso, Παυλίδης, Ben Mohamed, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Campora.
ΛΑΟΣ  - ΕΠΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου