Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Την πρόσληψη του προπονητή Jose Carlos Granero ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η Π.Α.Ε. Βέροια

Η αρχή του… ισπανικού ποδοσφαιρικού αποικισμού. Γκρανέρο προπονητής, Ερνάντεθ τεχνικός διευθυντής και τρεις παίκτες!
Την πρόσληψη του προπονητή Jose Carlos Granero ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η Π.Α.Ε. Βέροια, καθώς επίσης και τη συνεργασίας της με τον κ. Quique Hernandez ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η αρχή του ισπανικού μοντέλου που προανήγγειλε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Αρβανιτίδης που θα χαρακτηρίσει τη «βασίλισσα του βορρά» στη νέα αγωνιστική περίοδο έγινε σε επίπεδο ποδοσφαιριστών με τους Τσάβι Τζινάρ και Χοκίν Εσπάρθα. Αμφότεροι οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με τη διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια.
Ο 27χρονος τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μπελάρες και ο 26χρονος μέσος της Θαμόρα, που το 2013 είχε αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια της Super League με τον Παναθηναϊκό, θα υπογράψουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Βέροια. To βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 27χρονου David Vazquez Bardera για ένα χρόνο.
Παράλληλα γίνονται κινήσεις για την απόκτηση βασικών μπακ, κεντρικών αμυντικών, επιθετικών και δύο μεσοεπιθετικών. Συνολικά αναμένεται να υπάρξουν περίπου ακόμη 10 μεταγραφικές κινήσεις ξέχωρα από τους νεαρούς που θα υπογράψουν από την Κ-20. Όπως ισχύει και με τον τρίτο τερματοφύλακα της νέας αγωνιστικής που θα είναι ο Βασιλειάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου