Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Συμφώνησε με τον νέο προπονητή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Αρβανιτίδης

Έκλεισε Ισπανό προπονητή η ΠΑΕ Βέροια
Συμφώνησε με τον νέο προπονητή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Αρβανιτίδης και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει επίσημα γνωστό και το όνομά του, μιας και θα έχει υπογράψει και το συμβόλαιο.
Είναι φυσικά Ισπανός για να εφαρμόσει και το μοντέλο που ζητάει ο πρόεδρος της βασίλισσα του βορρά. Επίσης έγινε γνωστό ότι ο νέος προπονητής εξασφάλισε και την υπογραφή τεσσάρων Ισπανών παικτών, σύμφωνα με τις ανάγκες της ομάδας, κι αυτό είναι μόνο η αρχή.
Ο πρόεδρος της Βέροιας στέλνει το μήνυμα ότι η ομάδα κτίζεται από την αρχή σε σωστές βάσεις με άλλες προοπτικές και πολύ σύντομα θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφές παικτών πρώτης επιλογής από ομάδες Β και Γ εθνικής Ισπανίας. Επίσης έγινε γνωστό ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και στα τμήματα υποδομής όπου θέλουν να έχουν λόγο τόσο ο νέος προπονητής όσο και οι συνεργάτες του.
Σίγουρη, όπως γράψαμε και προχθές, είναι η παραμονή του Σέρβου γυμναστή Γκουτσιγιάν τον οποίο εκτιμάει για το έργο του ο πρόεδρος. Παρελθόν πρέπει να θεωρούνται και οι Μπαργκάν, Καλτσάς αφού τους ζητήθηκε να βρουν ομάδα και δεν υπολογίζονται για τη νέα περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου