Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Στους Εργοτέλη, Πλατανιά, Βέροια και ΟΦΗ δόθηκε άδεια, ενώ Αρης και ΠΑΣ Γιάννινα κόπηκαν

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τους ΟΦΗ, Βέροια, Πλατανιά και Εργοτέλη χορηγώντας τους άδεια για τη νέα σεζόν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αρη.
Η Βέροια, ΟΦΗ, Πλατανιάς και Εργοτέλης έκαναν έφεση και δικαιώθηκαν με αποτέλεσμα να τους χορηγηθεί άδεια για τη νέα σεζόν, με τις τέσσερις ομάδες να μπορούν να κάνουν κανονικά μεταγραφές.
Όμως αυτό δεν ισχύει για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αρη, με τον μεν πρώτο να μην γίνεται δεκτή η έφεση και στον δεύτερο να χαρακτηρίζεται ως απαράδεκτη.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 
 
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και Ο.Φ.Η., κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. 
 
Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2014-2015 στις ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, Ο.Φ.Η., ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. 
Δεν έκανε δεκτή την έφεση και δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2014-2015 στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966. 
Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου