Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Σε ριζικές αλλαγές είναι έτοιμος να προχωρήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια κ. Γιώργος Αρβανιτίδης

Γιώργος Αρβανιτίδης. Σε ισπανικά πρότυπα κτίζεται η νέα Βέροια. Πωλούνται Μπαργκάν και Καλτσάς
Σε ριζικές αλλαγές είναι έτοιμος να προχωρήσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια κ. Γιώργος Αρβανιτίδης ως προς το έμψυχο υλικό της ομάδας αλλά και την εν γένει λειτουργία της.
Τα σχέδια αυτά δεν είναι καινούργια αφού από την περίοδο του Δεκεμβρίου είχε εκφράσει την επιθυμία να τα αλλάξει όλα. Φυσικά το πρώτο βήμα έγινε με την απόκτηση των δικαιωμάτων του Δημοτικού Σταδίου για 10 χρόνια και στη συνέχεια η συντήρηση και η δημιουργία νέων γηπέδων προπόνησης στην περιοχή.
Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας και μεταδώσαμε και από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του ΤΥΠΟΣ fm η ομάδα αλλάζει μοντέλο.Θα πάρει τα ισπανικά πρότυπα ανάπτυξης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί και όλοι οι υπάρχοντες παίκτες να αποτελέσουν παρελθόν από τη βασίλισσα του βορρά. Μάλιστα και οι Μπαργκάν - Καλτσάς ειδοποιήθηκαν να βρουν ομάδα και να φύγουν. Όλη την οργάνωση θα αναλάβουν έμπειροι προπονητές και τεχνοκράτες μάνατζερ και ειδικοί από την Ισπανία. Η συνάντηση με τον Ισπανό προπονητή Κικε Ερνάντεθ ήταν ένα πρώτο βήμα για την υλοποίηση αυτού του πρωτότυπου εγχειρήματος στην Ελλάδα και την Βέροια.

Πρόταση για Μπεν από τον ΠΑΟΚ 
Εκτός από τον Ολυμπιακό υπάρχει επίσημη πρόταση για τον επιθετικό της Βέροιας Μωχάμεντ Μπέν και από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Άγγελο Αναστασιάδη (γνωρίζει τον παίκτη) δέχθηκε πρόταση και καλές συστάσεις και από τον σκάουτερ του ΠΑΟΚ Γιώργο Κωστίκο που παρακολουθούσε ανελλιπώς τον επιθετικό της Βέροιας.

ΛΑΟΣ  -  ΕΠΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου