Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Φιλικό το Σάββατο στο Ταγαροχώρι Βέροια - Μακροχώρι

Φιλικό το Σάββατο στο Ταγαροχώρι Βέροια - Μακροχώρι
Έναν ακόμη φιλικό αγώνα έχει προγραμματίσει η τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ Βέροια που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στις 5.30 μ.μ στο Ταγαροχώρι μεταξύ της Βέροιας και της ομάδας  του Μακροχωρίου μια και δεν έχει παιχνίδι για την Γ΄ Εθνική κατηγορία λόγο της αποχώρησης του Πυργετού.

Ο Ράτκο Ντοστανιτς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και θα δώσει χρόνο συμμετοχής  σε αυτούς που πρέπει να κριθούν … μέχρι την τελευταία στιγμή. 
Το θέμα του προπονητού δεν έχει τελειώσει ακόμη παρά τις συναντήσεις που είχαν οι δύο πλευρές  και φυσικά γι’ αυτό δεν προχωράνε με γρήγορους  ρυθμούς και οι ανανεώσεις των παικτών. 
Αν εξαιρέσουμε την αποχώρηση του Πάβελ Κομόλοφ που έλυσε το συμβόλαιο συνεργασίας του (έληγε και έφυγε στην πατρίδα του τη Ρωσία να συνεχίσει την καριέρα του. Δεν ήταν και σπουδαία η βοήθεια του μεσοεπιθετικού και η λύση του συμβολαίου ήταν αναμενόμενη. 
Συνάντηση έγινε και με τον Τζόναθαν Λόπεζ τον Ισπανό τερματοφύλακα της ομάδας ο οποίος εκδήλωσε την επιθυμία να παραμείνει αλλά με 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας.  Αλλά είναι πιο κοντά να αποχωρήσει πηγαίνοντας  σε άλλη ελληνική ομάδα ή να φύγει πίσω στην πατρίδα του.
ΕΠΕΑ - ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου