Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Φωτιά» πήραν από νωρίς τα πλέι οφ της Σουπερλίγκα: Ισόπαλοι 1 -1 Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

 «Φωτιά» πήραν από νωρίς τα πλέι οφ της Σουπερλίγκα: Ισόπαλοι 1 -1 Παναθηναϊκός κ
Στο 1 -1 έμειναν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου, στην άτυπη ρεβάνς του τελικού κυπέλλου, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει «φωτιά» στη μάχη για το Champions League από πολύ νωρίς.

Σε έναν αγώνα που ξεκίνησε με μισάωρη καθυστέρηση εξαιτίας θλιβερών επεισοδίων μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, οι «πράσινοι» μπήκαν πιο ζεστοί και προηγήθηκαν στο 20' με τον Πέτριτς.
Ωστόσο, ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να ισοφαρίσει στο 84' με γκολ του Δημήτρης Σαλπιγγίδη και να παραμείνει ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό.
Νωρίτερα, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Ατρόμητο εντός έδρας και ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς όσους έχουν και οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός.
Τη νίκη έδωσε ο Μπαράλες με γκολ στο 67'.
Η συνέχεια των πλέι οφ που θα καθορίσουν και την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League αναμένεται συναρπαστική
Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20' με τον Πέτριτς και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 84' με τον Σαλπιγγίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου