Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Τον 4ο Γύρο Λίμνης Αλιάκμονα

Την Κυριακή ο 4ος Γύρος Λίμνης Αλιάκμονα από τον Ημαθίωνα
Τον 4ο Γύρο Λίμνης Αλιάκμονα, κατά τα πρότυπα των διοργανώσεων που είναι διεθνώς γνωστές ως Fun Run και με ελεύθερη συμμετοχή διαγωνιζομένων, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 4 Μαΐου για άλλη μια χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος Βεροίας Ημαθίων και το ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας.

Την ιδέα του VERIA FUN RUN συνέλαβε και πραγματοποιεί ο Ημαθίων απο το 2011, με αρωγό τον δήμο Βέροιας, μια ιδέα που αγκάλιασαν όλοι οι πολίτες και πλέον είναι θεσμός.
Το ΔΣ του Ημαθίωνααποφάσισε για το 2014 ο 4ος Γύρος της Λίμνης να αφιερωθεί στην Πρωτοβουλία για το Παιδί, για την προσφορά και το έργο μιας μεγάλης ομάδα εθελοντών, ενός Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αφοσιωμένο στην υπόθεση της προστασίας και της φροντίδας παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και σε κίνδυνο...
Ο Ημαθίων καλεί όλους τους φορείς, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, τους μαθητές και δασκάλους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να συμμετάσχουν στον 4ο «Γύρος της Λίμνης», που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου στις 12 και θα περιλαμβάνει τρείς διαγωνισμούς:
Με ποδήλατα, με πατίνια-σκέιτ μπορντς και τροχάδην. Όποιος δεν θέλει να διανύσει διαγωνιστικά τα 3,5χλμ της διαδρομής, μπορεί να ακολουθήσει τους διαγωνιζόμενους, απολαμβάνοντας τη διαδρομή βαδίζοντας, χαρίζοντας στον εαυτό του τη χαρά της συμμετοχής στο \'\'VERIA FUN RUN\'\'...
Η πρώτη εκκίνηση θα δοθεί στις 12:00 από το νότιο άκρο της γέφυρας (εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου), ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
Στον τερματισμό θα στηθεί mini-bazzar απο τους εθελοντές της πρωτοβουλίας του οποίου τα έσοδα θα δοθούν εξολοκλήρου στην Πρωτοβουλία για το Παιδί.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου