Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Γιώργος Αρβανιτίδης: Στόχος δεν θα είναι η παραμονή, αλλά κάτι παραπάνω!

Γιώργος Αρβανιτίδης: Στόχος δεν θα είναι η παραμονή, αλλά κάτι παραπάνω!
Μπορεί να μην βιάζεται ο πρόεδρος  και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια Γιώργος Αρβανιτίδης τόσο για τα θέματα της ανανέωσης κάποιων συμβολαίων που λήγουν τέλη Ιουνίου  όσο και για τους παίκτες που θα χρειασθεί η ομάδα ώστε να γίνει ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα μια και θα υποβιβασθούν 4 ομάδες. Φυσικά στα πλάνα της ΠΑΕ είναι να αλλάξει η ομάδα... κατηγορία με κάτι περισσότερο από τη σωτηρία. Ήδη γίνονται επαφές με μάνατζερ που διαθέτουν καλούς παίκτες ώστε να κάνουν τη διαφορά. Το σκεπτικό είναι να αποκτηθούν καλύτεροι παίκτες. Η περίοδος φυσικά δεν έχει περάσει αφού πολλά πρωταθλήματα στην Ευρώπη δεν έχουν τελειώσει ακόμη και η έρευνες συνεχίζονται από έμπειρους ανθρώπους που εμπιστεύεται ο πρόεδρος.


Αποχώρησαν οι πρώτοι 6
Παρελθόν αποτελούν ή θα αποτελέσουν 6 προς το παρόν παίκτες της Βέροιας (Τράπ, Ζεζίνιο, Γκονσάλβες, Κομόλοφ, Απσοτολόπουλο και Σιόντης). Από τους παίκτες που τους έγιναν προτάσεις ίσως έχουμε ματαίωση ανανέωσης λόγω μεγάλης διαφοράς στο οικονομικό. Μάλιστα κάποιος από τους τέσσερις ζήτησε διπλασιασμό του ποσού στο ετήσιο συμβόλαιο του (!), ενώ κάποιος άλλος αρκετά μεγάλη αύξηση.

Τελειώνει το θέμα του προπονητή 
Μέχρι την Παρασκευή και μετά το φιλικό που θα δώσει η ομάδα στις 5.30μμ στο Ταγαροχώρι με την Ξάνθη ίσως έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητού. Οι δύο πλευρές έχουν κάποιες διαφορές, αλλά πιστεύεται ότι μπορούν να τις ξεπεράσουν και έτσι ο κ. Ντόστανιτς να συνεχίσει στον πάγκο της Βέροιας. Σίγουρη πάντως είναι η παραμονή του γυμναστή της ομάδας του Σέρβου Γκουτζιγιάν που το έργο του εκτιμήθηκε από όλους.

Πολλές προτάσεις για τον Μπεν
Καθημερινά αναβαίνει το ενδιαφέρον ομάδων που θέλουν να εντάξουν στις τάξεις τους τον Μοχάμεντ Μπέν που έκανε πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με τη φανέλα της Βέροιας. Ήδη ο παίκτης βρίσκεται στην πατρίδα του για να πάρει μέρος σε φιλικά παιχνίδια με τη φανέλα της Εθνικής της χώρας του. Μάλιστα πρόσφατα ο παίκτης της Βέροιας έδωσε μεγάλη συνέντευξη σε Γαλλική εφημερίδα και μίλησε για την ομάδα του τη Βέροια που του έδωσε την ευκαιρία να δείξει την αξία του κάτι που δεν έκαναν κάποιοι άλλοι στην Γαλλία.
ΕΠΕΑ - ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου