Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνικ

Μπαράζ Γ΄ Εθνικής, Κυριακή 5μμ, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Απόλλων Αρναίας
Στη μάχη των μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία ρίχνεται την Κυριακή 11 Μαϊου η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.
Ο ΠΑΟΚ με νέο προπονητή στον πάγκο τον Πασχάλη Μπρατάνη αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος ένα μία μίνι προετοιμασία και είναι πανέτοιμος για τα παιχνίδια μπαράζ. Στις δηλώσεις του στο ΛΑΟΣ-ΕΠΕΑ ο κ. Μπρατάνης τόνισε: Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία με όλους τους παίκτες στη διάθεση μου και αυτό θα μας βοηθήσει να παλέψουμε με καλύτερες συνθήκες απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω. Σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται και η τύχη για να φθάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλα μπορούν να συμβούν και εμείς όπως είπα είμαστε έτοιμοι και με τη συμπαράσταση του κόσμου να πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου.
Την Κυριακή στις 5μμ στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας θα γίνει το παιχνίδι  ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Απόλλων Αρναίας Χαλκιδικής. Το άλλο ζευγάρι είναι Ολυμπιακός Γαλατάδων- ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου