Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Σήμερα στα Γιάννινα η Βέροια με Τάτο, Καμπαγέρο και ΜπενΣήμερα στα Γιάννινα η Βέροια με Τάτο, Καμπαγέρο και Μπεν

Σήμερα στα Γιάννινα η Βέροια με Τάτο, Καμπαγέρο και Μπεν

Παιχνίδι καθοριστικής σημασίας το σημερινό για την ομάδα της Βέροιας, μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα που έχουν αναστατώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Σήμερα οι παίκτες της βασίλισσας του βορρά είναι και πάλι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να πάρουν επιτέλους ένα θετικό αποτέλεσμα παρότι αγωνίζονται σε μία δύσκολη έδρα. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι γνωστές  με επίλεκτο ρόστερ, που έγινε ακόμη πιο ανταγωνιστικό αφού στην περίοδο των μεταγραφών ενισχύθηκε με 5 έμπειρους σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.
Σήμερα μπορεί να απουσιάζουν λόγο τιμωρίας 4 παίκτες βασικοί (Μπαλάφας, Μπατιόν, Βέρτζος και Μπαργκάν) και όμως ο προπονητής της Βέροιας κ. Γκρανέτο να έχει τους αντικαταστάτες τους. Μπορεί να υπολογίζει στους επιτελικούς χαφ Τάτο και Καμαπαγιέρο καθώς και στους Ναζλίδη και Μαραγκό.  Και όπως είχαμε γράψει και χθες ο Μοχάμεντ Μπεν δεν έφυγε από τώρα στον Ολυμπιακό, αλλά θα συνεχίσει στη Βέροια μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του (30-62015).και φυσικά σήμερα θα είναι στην πρώτη γραμμή της επίθεσης. 
Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι ο κ. Γκρανέρο πήρε τους εξής: Καντιμοίρης, Ginard Torres, Αμαραντίδης, Ostojic, Bravo Sanfelix, Catala Mazuecos, Malon Aragones, Μαραγκός, Vazquez Bardera, Βεργώνης, Τάτος, Caballero Perez, Γεωργιάδης, Dumitru Cardoso, Ben Mohamed, Καλτσάς, Ναζλίδης και Campora.
ΛΑΟΣ - ΕΠΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου