Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Με συμμετοχή 20 ομάδων οι 3οι κολυμβητικοί αγώνες ΄Νάουσα 2015΄. Πολλές διακρίσεις για την ΚΑΝΜε συμμετοχή 20 ομάδων οι 3οι κολυμβητικοί αγώνες ΄Νάουσα 2015΄. Πολλές διακρίσεις για την ΚΑΝ

Με συμμετοχή 20 ομάδων οι 3οι κολυμβητικοί αγώνες ΄Νάουσα 2015΄. Πολλές διακρίσεις για την ΚΑΝ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 3οι κολυμβητικοί αγώνες "Νάουσα 2015" την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας.
Στους αγώνες συμμετείχαν 20 ομάδες, με περισσότερους από 600 αθλητές από όλη τη Βόρειο Ελλάδα (Αλεξανδρούπολη έως Ιωάννινα), οι οποίοι με την προσπάθεια τους και τις επιδόσεις τους έδωσαν αίγλη στους αγώνες και τους καθιέρωσαν σαν ένα από τα δύσκολα και σημαντικά meeting της χρονιάς!

Η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας συμμετείχε με 50 αθλητές και μέσα στην έδρα του χωρίς την κούραση της μετακίνησης έδειξε την πραγματική δυναμική του κατακτώντας την 4η θέση τόσο σε σύνολο μεταλλίων 24, όσο και σε χρυσά 9 (χωρίς σκυταλοδρομίες), αποδεικνύοντας ότι η συστηματική δουλειά των 2,5 χρόνων που υπάρχει ο σύλλογος αποδίδει ολοένα και περισσότερους κολυμβητικούς καρπούς!
Στο σημείο αυτό η Κ.Α. ΝΑΟΥΣΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον δήμαρχο της πόλης κ. Κουτσογιάννη, τον αντιδήμαρχο κ. Δάγγα, τον δήμο Ηρωικής πόλης Νάουσας, την επιτροπή έργου του κολυμβητηρίου, την ΠΕΚΚΔΜ, τη ΚΟΕ, το σύλλογο Κριτών Νάουσας, τους εθελοντές γονείς του συλλόγου της ΚΑΝ, τους προπονητές του συλλόγου Λαζαρίδη Βασίλειο, Αβεριάνοβα Αναστασία, Τριανταφυλλίδου Ρίτσα, Τεληγιαννίδου Ιλιάνα, Μπίτζιου Λυτώ, τους συλλόγους ΑΡΗ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗ,ΟΦΘ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΦΘ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΚΑΟΘ, ΠΗΓΑΣΟ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΝΗΡΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΝΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, ΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΟ ΔΡΑΜΑΣ, ΚΣΣ ΣΕΡΡΕΣ 2005, ΚΟ ΑΞΩΝ, ΝΟ ΜΑΚ, ΚΕ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ., ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟ ΚΑΒΑΛΑΣ καθώς επίσης το SWIMNEWS GR, το ABOUTSPORT.GR και το σύνολο των γονέων που παρακολούθησαν τους αγώνες χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου