Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Με στοχο θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στη Λειβαδιά προετοιμάζεται η ΒέροιαΜε στοχο θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στη Λειβαδιά προετοιμάζεται η Βέροια

Με στοχο θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στη Λειβαδιά προετοιμάζεται η Βέροια

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών της Βέροιας εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα  στην Λειβαδιά με την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής.
Παρά το άτυχο αποτέλεσμα εντός έδρας με τον Ατρόμητο στο στρατόπεδο της βασίλισσα του βορρά έχει επανέλθει η αισιοδοξία και το καλό κλίμα απαραίτητα στοιχεία για να πετύχει η ομάδα θετικά αποτελέσματα. Η εμφάνιση με τον Ατρόμητο γέμισε με αισιοδοξία τον κόσμο που περιμένει πλέον μία νίκη ώστε να ξανάρθουν τα χαμόγελα. 
Όπως είπαμε και σε προηγούμενες κριτικές η Βέροια νομίζουμε ότι είναι η κερδισμένη στην περίοδο των μεταγραφών αφού κάλυψε επιτέλους θέσεις που είχε μεγάλα κενά. Πρώτα απ’ όλα απέκτησε τους Τάτο και Καμπαγιέρο, δύο επιτελικά χαφ που έλειπαν από την ομάδα, έναν αμυντικό χαφ και αμυντικό τον Στέλιο Μαραγκό, καλύφθηκε στη δεξιά πλευρά με τον Νέτο, ενώ έχει και άλλες επιθετικές επιλογές με την απόκτηση του Ναζλίδη. Και όπως δήλωσε πρόσφατα ο προπονητής της ομάδας κ. Γκρανέρο τώρα η ομάδα έχει από δύο παίκτες σε κάθε θέση, άσχετα αν από 35 παίκτες το ρόστερ απλώθηκε ακόμη περισσότερο...

Τιμωρίες από κάρτες
Από την προηγούμενη ομάδα του την Κέρκυρα ‘κουβαλούσε’ τις κίτρινες κάρτες ο Στέλιος Μαραγκός που το Σάββατο συμπλήρωσε 10 και θα απουσιάσει στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Εργοτελη εντός έδρας. Ενώ με μία αγωνιστική τιμωρήθηκαν οι Καλτσάς και Βάσκες οι οποίοι θα απουσιάσουν στον αγώνα του ΠΑΟΚ. Τέλος ο Νέτο που έχει βελτιώσει σημαντικά τη φυσική του κατάσταση δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την αποστολή στη Λειβαδιά.
ΛΑΟΣ ΕΠΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου