Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Ο… βιονικός Νίκος Περηφανόπουλος που παίζει εδώ και έξι χρόνια χωρίς να χάσει ούτε αγώνα!Ο… βιονικός Νίκος Περηφανόπουλος που παίζει εδώ και έξι χρόνια χωρίς να χάσει ούτε αγώνα!

Ο… βιονικός Νίκος Περηφανόπουλος που παίζει εδώ και έξι χρόνια χωρίς να χάσει ούτε αγώνα!

Δεν είναι εύκολο πράγμα για έναν αθλητή να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια. Ειδικότερα όταν μιλάμε για χαμηλότερες κατηγορίες, όπου οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες από τις επαγγελματικές. Κι όμως, σύμφωνα με το Sport24, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που όχι μόνο δεν... μασάει από δυσκολίες, αλλά παίζει (καθίστε καλά) χωρίς σταματημό εδώ και έξι χρόνια!

Ο λόγος για τον αμυντικό της Νάουσας, Νίκο Περηφανόπουλο. Ο 30άχρονος άσος έχει αγωνιστεί σε 172 σερί αναμετρήσεις από το 2009 μέχρι και σήμερα.
Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή και τον ρώτησε πώς τα κατάφερε:
«Είναι και θέμα τύχης, αλλά πάνω απ’ όλα δουλειάς. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις και το βλέπεις επαγγελματικά, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα», απάντησε ο ποδοσφαιριστής. «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Όταν κάνεις αθλητισμό και ειδικότερα πρωταθλητισμό (με τη Νάουσα) πρέπει να προσέχεις. Να γυμνάζεσαι σωστά και να τρως σωστά. Να ακολουθείς τις προπονήσεις και να μην κοροϊδεύεις. Ακόμα και να παίζεις σε χαμηλή κατηγορία, πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν επαγγελματίας», είπε επίσης ο συμπαθής Νίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου