Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Κάρλος Γκρανέρο: ΄Στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα΄Κάρλος Γκρανέρο: ΄Στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα΄

Κάρλος Γκρανέρο: ΄Στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα΄

Την πικρία του για την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο (1-1) εξέφρασε ο τεχνικός της Βέροιας αλλά φάνηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Μπορεί η Βέροια να έχασε κι άλλους βαθμούς εντός έδρας από τον Ατρόμητο (1-1) για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάτι που στεναχώρησε τον Χοσέ Γκρανέρο, αλλά ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε ήρεμος και αισιόδοξος για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.
«Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Πολλές φορές χρειάζεται να σε ευνοήσουν και οι συνθήκες. Σήμερα η ομάδα έπαιξε καλά, είχε μια τάξη μέσα στο γήπεδο, διάβασε καλά το παιχνίδι και είχε πολλές ευκαιρίες. Σε ορισμένες από αυτές μάλιστα απλά χρειαζόταν μόνο να σπρώξεις τη μπάλα στα δίχτυα. Δεν απογοητευόμαστε. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας. Από εδώ και πέρα μπαίνουμε σε νέο κύκλο του πρωταθλήματος, με ένα ματς ανά εβδομάδα. Θα ξαναβρούμε τον ρυθμό μας. Το ποδόσφαιρο πολλές φορές σου χαρίζει πράγματα αλλά πολλές φορές είναι άδικο. Με εμάς σήμερα ήταν άδικο. Ο αντίπαλος σκόραρε ίσως στην μοναδική μεγάλη ευκαιρία που είχε στον αγώνα» επεσήμανε αρχικά ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά».
Κληθείς να συγκρίνει την εμφάνιση με την εικόνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, σημείωσε: «Η ομάδα έχει ταυτότητα, αλλά σίγουρα υπάρχει και η κούραση. Στα Γιάννενα αν μπορούσα θα έπρεπε να αλλάξω όλη την ομάδα. Δεν είναι εύκολο αυτό που έχουμε καταφέρει. Είμαι στεναχωρημένος και από το σημερινό αποτέλεσμα αλλά είμαι πιο ήρεμος από ότι στα Γιάννενα. Το θετικό είναι ότι ο κόσμος αναγνώρισε την επιτυχία μας και μας χειροκρότησε».
Ερωτηθείς για το αν είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε 34-35 παίκτες. Ίσως ο πρόεδρος μας ξαφνιάσει και φτάσουμε τους 40! Η προσθήκη του Μαραγκού ήταν μια κίνηση που χρειαζόμασταν, ενώ και ο Νέτο θα δώσει βοήθειες στη δεξιά πλευρά. Οι Καμπαγιέρο και Τάτος μας δίνουν την δημιουργικότητα που χρειαζόμασταν και μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ ο Ναζλίδης είναι δυνατό παιδί και θα μας βοηθήσει σε δύσκολες άμυνες».
ΛΑΟΣ - ΕΠΕΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου