Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Γιώργος Γεωργιάδης: ΄Παρασυρθήκαμε από τη βαθμολογική μας θέση΄Γιώργος Γεωργιάδης: ΄Παρασυρθήκαμε από τη βαθμολογική μας θέση΄

Γιώργος Γεωργιάδης: ΄Παρασυρθήκαμε από τη βαθμολογική μας θέση΄Η καλή πορεία της Βέροιας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος επηρέασε τη συγκέντρωση της ομάδας, σύμφωνα με τον μεσοεπιθετικό της «βασίλισσας του Βορρά»

Πολύ σημαντική ήταν για τη Βέροια η εκτός έδρας νίκη επί του Λεβαδειακού σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη που ανέφερε μεταξύ άλλων πως η θέση της ομάδας ψηλά στην βαθμολογία, παρέσυρε τους παίκτες και ενδεχομένως έχασαν τη συγκέντρωσή τους.
Αναλυτικά η συνέντευξή του στη NOVA:
Για τη νίκη της Βέροιας επί του Λεβαδειακού: «Ήταν μια νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ γιατί τις τελευταίες αγωνιστικές είχαμε κακές εμφανίσεις και δεν παίρναμε βαθμούς. Για να κρατήσουμε το μηδέν έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η άμυνα, αλλά όλα τα παιδιά βοήθησαν και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, που μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις».
Για το πώς προετοίμασαν το ματς ώστε να φτάσουν στη νίκη: «Εμείς δεν κοιτάξαμε τον αντίπαλο. Στα τελευταία ματς τρώγαμε πολύ γρήγορα γκολ και μέχρι να καταλάβουμε τι είχε γίνει χάναμε τα ματς. Βελτιωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι και δείξαμε ότι όταν είμαστε καλά μπορούμε να παίρνουμε τα παιχνίδια. Δεν κοιτάμε προς τα κάτω. Προσαρμοζόμαστε με τις ανάγκες. Όταν στην αρχή ήμασταν ψηλά στη βαθμολογία παρασυρθήκαμε. Η ομάδα έχει ποιότητα και πιστεύω ότι δεν θα κινδυνέψει».
Για την αστάθεια που παρουσιάζει η Βέροια στην απόδοση της: «Στα προηγούμενα ματς δεχτήκαμε πολύ γρήγορα γκολ. Ήταν και σε κακή κατάσταση οι αγωνιστικοί χώροι και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Με τον Λεβαδειακό δείξαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνεχεία».
Για το προσεχές ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι μπορεί να κρίνει τον τίτλο. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός δύσκολα θα καλυφθεί η διαφορά. Εγώ βλέπω έναν πολύ δυνατό Παναθηναϊκό. Μία ομάδα που αντέχει και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι σε αυτά τα ματς το πρώτο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία».
Για το πώς περιμένει τις δύο ομάδες: «Πρώτα θα προσέξουν την άμυνα οι δύο ομάδες. Αυτό που κυριαρχεί σε αυτά τα ματς είναι η δύναμη. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί το πρωτάθλημα που παίρνει κάθε χρόνο».
Για το αν θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα έχει λιγότερο χρόνο να προετοιμαστεί λόγω ευρωπαϊκού αγώνα: «Δεν παίζει ρόλο η μία μέρα. Σε αυτά τα ματς δεν το σκέφτεσαι καν».
Για την εικόνα που παρουσιάζουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ: «Για τον Παναθηναϊκό πιστεύω ότι από πέρυσι ξεκαθάρισε η κατάσταση. Ο κόσμος κατάλαβε ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη να χτυπήσει το πρωτάθλημα και στήριξε την προσπάθεια. Ήρθε καινούργιος προπονητής και στη δεύτερη χρονιά φαίνεται η δουλειά του. Για τον ΠΑΟΚ αν και ξεκίνησε ως αουτσάιντερ έδειξε ότι μπορούσε να σταθεί ψηλά, αλλά μετά είδαμε μία ομάδα να χάνει το πλεονέκτημα που είχε».
Για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αν του έκανε καλό: «Νομίζω ότι του έκανε καλό η νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης". Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα δεν είχε το βάθος για να αντέξει σε όλη αυτή την πορεία. Όταν έχεις μία τόσο μεγάλη διαφορά από τον Ολυμπιακό και την χάνεις είναι δύσκολο να επιστρέψεις».
Για τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στον Άγγελο Αναστασίαδη: «Είναι καλή αν δώσει να καταλάβει και ο κόσμος ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Δεν πρέπει μετά από κάθε ματς να υπάρχει θέμα προπονητή».
Για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να γίνει restart γιατί ο ΠΑΟΚ έχει χάσει τη δεύτερη θέση και δεν πρέπει να αυξηθεί η διαφορά. Τόσο ο κόσμος όσο και η διοίκηση θέλουν τη δεύτερη θέση».
Για το ματς της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι ένα καλό ματς. Δύσκολο για τον ΠΑΟΚ γιατί έρχεται από ήττα. Εμείς έχουμε καλή ψυχολογία και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου