Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Ήττα για τη Βέροια από τον παραγωγικότερο ΠΑΟΚ. 1-3Ήττα για τη Βέροια από τον παραγωγικότερο ΠΑΟΚ. 1-3

Ήττα για τη Βέροια από τον παραγωγικότερο ΠΑΟΚ. 1-3

Δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ η Βέροια, με την δικέφαλο να προηγείται κιόλας με 0-3 από το ημίχρονο. Το 0-1 ήρθε στο 10ο λεπτό από τη σέντρα του Σκόνδρα και την προβολή του Περέιρα (10ο φετινό γκολ του Αργεντινού), το 0-2 στο 28΄ από κεφαλιά του Βίτορ σε κόρνερ του Περέιρα και το 0-3 στο 42΄ από τον Νομπόα με σουτ στην κίνηση, πάλι από γύρισμα του Σκόνδρα.

Η Βέροια αιφνιδιάστηκε από την εξέλιξη του αγώνα, είχε ένα καλά εκτελεσμένο φάουλ του Νέτο στο 14΄ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Ιτάνζ και μια καλή πλην άστοχη προσπάθεια του Βεργώνη στο 34΄.
Οι ομάδες συνέχισαν επιθετικά και στο δεύτερο ημίχρονο, προσφέροντας ωραίο θέαμα στους φίλους τους. Στο 53΄ ο Ναζλίδης έχασε την ευκαιρία της… χρονιάς, όταν σε άδεια εστία κι ενώ βρισκόταν ένα μέτρο από τη γραμμή έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά.
Στο 61΄ όμως ο Ντουμίτρου ήταν πιο εύστοχος και με ωραίο τεχνικό δεξί σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το πέμπτο φετινό τέρμα του μειώνοντας σε 1-3.
Στο 77΄ μάλιστα η Βέροια έφτασε μια «ανάσα» από ένα δεύτερο γκολ αλλά ο Γεωργιάδης αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Κάμπορα προτίμησε το συρτό διαγώνιο και μόλις άστοχο σουτ, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντουμίτρου «σημάδεψε» την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου