Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Στη Λιβαδειά η Βέροια ακόμη και για τη νίκη. Στην αποστολή ο ΝέτοΣτη Λιβαδειά η Βέροια ακόμη και για τη νίκη. Στην αποστολή ο Νέτο

Στη Λιβαδειά η Βέροια ακόμη και για τη νίκη. Στην αποστολή ο ΝέτοΣτη Λιβαδειά για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής (5.15) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό που παίζει για 2η συνεχή αγωνιστική εντός έδρας, και μάλιστα στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννενα με 1-2. Όμως στο στρατόπεδο της βασίλισσας του βορρά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία μετά την καλή εμφάνιση με τον Ατρόμητο. Μέχρι και τη νίκη πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν οι παίκτες με δηλώσεις τούς στα ΜΜΕ. Ο προπονητής κ. Γκρανέρο όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα δεν υπολογίζει στους Καλί και Μπαργκάν, που δεν είναι έτοιμοι, καθώς και στον τιμωρημένο Μπαλάφα. Σε αντίθεση ο Νάρσι Νέτο που είναι στην αποστολή θέτει υποψηφιότητα και για την αρχική ενδεκάδα.

Η  αποστολή αποτελείται από τούς εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Μαραγκός, Μπατιόν, Νέτο, Βάσκες, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Ναζλίδης, Κάμπορα.
ΛΑΟΣ - ΕΠΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου