Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΗ η Νάουσα που νίκησε1-2 στην Ειρηνούπολη. Θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ΑλεξανδρείαςΣτον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΗ η Νάουσα που νίκησε1-2 στην Ειρηνούπολη. Θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας

Στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΗ η Νάουσα που νίκησε1-2 στην Ειρηνούπολη. Θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ΑλεξανδρείαςΣτον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΗ βρέθηκε η Νάουσα, η οποία νίκησε εκτός έδρας, την Ειρηνούπολη με 1-2. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας, που νίκησε επίσης εκτός έδρας το Ζερβοχώρι.

Ύστερα από ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου η πρωτοπόρος ομάδα της Ειρηνούπολης γνώρισε την ήττα 1-2 από την δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα της Νάουσας με τους φιλοξενούμενους να είναι στον τελικό του θεσμού. Στο σκορ προηγήθηκε η Νάουσα μόλις στο 15’ λεπτό με τον Γασπαράτο για να ισοφάριση η Ειρηνούπολη στο 43’ με τον Λαμπριανίδη . Το 1-2 έγινε στην λήξη του αγώνα στο 89’ όταν ο Σαρρηγιανίδης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα της Ειρηνούπολης και έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίκτυα .  Να σημειώσουμε ότι στο 20’ λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το εκτέλεσε  Έξαρχος απέκρουσε ο τερματοφύλακας Σταματέλος με νέα προσπάθεια ο Πετγαζλής που πήρε το ριμπάουντ έστειλε από κοντά την μπάλα λίγο άουτ  
Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι των δύο ομάδων και έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια . Καλή ήταν και η διαιτησία του κ. Μαντάκη.
Στον άλλο αγώνα ο ΠΑΟΚ Αλ. πέρασε εύκολα από το Ζερβοχώρι κερδίζοντας τον τοπικό Ατλαντα με 1-4 και θα είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τη Νάουσα στο τελικό.
ΛΑΟΣ .ΕΠΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου